Γιατί να ζητάτε πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου

Γιατί να ζητάτε πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου

Ζητάτε πάντα πιστοποιημένα προϊόντα. Η Exalco, έχοντας ως αρχή, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015.

exalc10
Η παραγωγική διαδικασία της εταιρίας επικεντρώνεται στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, όπου πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

exalc8
exalc7
exalc9


Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Exalco, ύστερα από συνεχείς έλεγχους και βελτιώσεις, από τις 10 Δεκεμβρίου 2010 πιστοποιήθηκε με EN ISO 14001:2015, μια πιστοποίηση που αφορά την Περιβαλλοντική Διαχείριση. Επίσης, έχει πιστοποιηθεί και με τα πρότυπα του OHSAS 18001:2007, που αφορά την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων της. Το Σύστημα Διαχείρισης του Περιβάλλοντος και της Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία της EXALCO εφαρμόζεται σε όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στα εργοστάσια της εταιρείας και συγκεκριμένα στην κατασκευή και κατεργασία προϊόντων προφίλ αλουμινίου και χύτευση αλουμινίου. Η εταιρεία ακολουθεί μία σαφή και ολοκληρωμένη πολιτική εκπληρώνοντας ταυτόχρονα τις προσδοκίες των πελατών της, κατέχοντας πιστοποίηση CE στα προϊόντα της.

Η Exalco φροντίζει για την βελτίωση της ενεργειακής επίδοσης της εταιρίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές και απαιτήσεις του Διεθνoύς προτύπου ISO 50001:2011, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Το σύστημα ενεργειακής διαχείρισης εφαρμόζεται σε όλες τις δραστηριότητες των εργοστασίων της, όπως την κατασκευή και κατεργασία των προϊόντων προφίλ αλουμινίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Exalco είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που κατακτά την πιστοποίηση ISO 50001:2011, δείχνοντας την ευαισθητοποίηση της στις περιβαλλοντικές ανάγκες και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επίσης η εταιρία πιστοποιεί όλα τα συστήματά της σε διεθνή Ινστιτούτα του εξωτερικού, όπως το γερμανικό IFT Rosenheim και το Ινστιτούτο Giordano της Ιταλίας.

Κλείσιμο
exalc11
exalc_arthroos2


Προτιμήστε μόνο πιστοποιημένα και αξιόπιστα εξαρτήματα όπως λάστιχα στεγανοποίησης, ράουλα, λαβές, μεντεσέδες, κλειδαριές κλπ. Η Exalco προδιαγράφει τις σωστές διαδικασίες παραγωγής και τοποθέτησης των συστημάτων της και προτείνει τα κατάλληλα και πιστοποιημένα εξαρτήματα για κάθε της σύστημα.

Πάντα να υπάρχει η ταινία γνησιότητας Exalco στα νέα σας κουφώματα. Το ειδικό φιλμ εγγυάται επίσης την προστασία από κάθε είδος λεκέδες ή φαινόμενα οξείδωσης που θα μπορούσαν να προκληθούν από την επαφή του με σκυρόδεμα, ασβέστη ή βερνίκια. Το φιλμ αφαιρείται άμεσα μετά την τοποθέτηση. Τυχόν εκτεταμένη παραμονή του και παράλληλη έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει λεκέδες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ