Καθαρή πρώτη μέρα στο σχολείο

Καθαρή πρώτη μέρα στο σχολείο

H Karcher, παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα καθαρισμού, συνεχίζει τις προσπάθειές της για καθαρότερη καθημερινότητα και γειτονιές που λάμπουν από τη φροντίδα των κατοίκων τους.

Σε συνεργασία με την κίνηση «Συν Αθηνά» του Δήμου Αθηναίων και τον Σύλλογο Γονέων του 104ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, καθάρισε από κάθε είδους ρύπανση τον πεζόδρομο της Μαιανδρουπόλεως, στους Αμπελοκήπους, Έτσι, οι μαθητές που θα ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά τη Δευτέρα, θα φτάνουν στο σχολείο τους μέσα από έναν καθαρό περιβάλλοντα χώρο, χωρίς γκράφιτυ, χωρίς αφισορύπανση, χωρίς κολλημένεςτσίχλες στα πεζοδρόμια, τα παγκάκια και τα σκαλιά του σχολείου.
H Karcher, γιορτάζοντας 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ανέλαβε να πραγματοποιήσει συμβολικά 25 δράσεις καθαρισμού, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και προάγουν την αισθητική των κατοίκων.Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται πάντοτε σε συνεργασία με εθελοντικούς φορείς, στους οποίους μετά τη δράση καθαρισμού, δωρίζεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός ώστε να διασφαλιστεί ότι θα έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διατηρήσουν καθαρή τη γειτονιά τους. 
Γιατί «Μαζί, γινόμαστε η αλλαγή για την Αθήνα που θέλουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eurwpaiko_panep_kuprou

Διεθνής ομάδα αστρονόμων στην οποία συμμετέχει ο Καθ. Αντρέας Ευσταθίου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε στο  διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό Science την ανακάλυψη μιας μακρινής έκρηξης η οποία προκλήθηκε από την καταστροφή ενός αστεριού από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα.

apofoitisi

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η 46 η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.

18_Protagonistes_Award_DeltioTypou_GR-01

Δυο ακόμη σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησε η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. αυτή τη φορά στο πλαίσιο των φετινών βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018. Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.