Nova: Η ζωή και η θρυλική καριέρα του μετρ της υψηλής ραπτικής Karl Lagerfeld έρχεται αποκλειστικά στο Novalifε

Nova: Η ζωή και η θρυλική καριέρα του μετρ της υψηλής ραπτικής Karl Lagerfeld έρχεται αποκλειστικά στο Novalifε

Κάθε Τρίτη του Μαΐου (7/5, 14/5, 21/5, 28/5) στις 21:00 το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την θρυλική καριέρα του μετρ της υψηλής ραπτικής

karl-lagerfeld-xr
Η ζωή και η θρυλική καριέρα του μετρ της υψηλής ραπτικής Karl Lagerfeld έρχεται αποκλειστικά στο Novalifε!

Οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις Τρίτες του Μάη (7/5, 14/5, 21/5, 28/5) στις 21:00 το ντοκιμαντέρ «Lagerfeld: Ambitions» σε σκηνοθεσία των Stéphane Bohée, Guillaume Perez, που εξιστορεί μια αινιγματική φιγούρα που πέρασε τη ζωή του ανακαλύπτοντας τον εαυτό του. Κυβέρνησε τον κόσμο της μόδας για δεκαετίες, γράφοντας ιστορία με τα επιτεύγματά του στη Chanel, τη Fendi και τη δική του εταιρεία.

Karl-Lagerfeld_Photo-4


Στο 1ο επεισόδιο (Τρίτη 7/5, 21:00) το ξεκίνημα μας δείχνει τον Karl Lagerfeld φτάνει στο Παρίσι το 1952, όπου η μόδα οργιάζει. Γνωρίζει τον Ιβ Σεν Λοράν και γίνονται φίλοι. Η καταγωγή του: Μια σειρά αναδρομών μάς δείχνει το παρελθόν του Καρλ, στη ναζιστική Γερμανία.

Κλείσιμο
Karl-Lagerfeld_Photo-5


Ο μισθοφόρος της μόδας: Ενώ ο επί χρόνια αντίπαλός του Ιβ Σεν Λοράν απολαμβάνει μια σειρά από επιτυχίες, ο Καρλ ακολουθεί έναν διαφορετικό δρόμο. Ένα αιώνιο πάθος: Το 1972, σε ηλικία 39 ετών, ο Λάγκερφελντ ερωτεύεται για πρώτη φορά. Όλα αυτά θα διαδραματιστούν στο 2ο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Τρίτη 14/5 (21:00).

Karl-Lagerfeld_Photo-3


Στο 3ο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Τρίτη 21/5 (21:00) βλέπουμε τη θριαμβευτική άφιξη στη Chanel: Ο Karl αναλαμβάνει τον οίκο το 1983 και δυναμιτίζει τη φίρμα με το δικό του στιλ. Ένας συντετριμμένος Καρλ: οι διαδοχικοί θάνατοι του εραστή του και της μητέρας του τον οδηγούν να αποσυρθεί από τον κόσμο.

Το φινάλε «Lagerfeld: Ambitions» έρχεται την Τρίτη 28/5 (21:00) με το 4ο επεισόδιο και την ανάσταση: Ο Καρλ ξεκινά νέα εγχειρήματα που θα επαναπροσδιορίσουν την υψηλή ραπτική. Το λυκόφως μιας ιδιοφυϊας: Ενώ οι πασαρέλες του συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τη βιομηχανία, ο Λάγκερφελντ παλεύει κρυφά με τον καρκίνο.

Karl-Lagerfeld_Photo-2


Απόλαυσε τα ντοκιμαντέρ στο Novalifε αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης