H Μάγκυ Χαραλαμπίδου μένει σπίτι για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό αλλά δεν ξεχνά τους χιλιάδες θαυμαστές της που βρίσκονται και εκείνοι σε καραντίνα.
Έτσι αποφάσισε να τους καληνυχτίσει, χθες, ανεβάζοντας κάποιες σέξι φωτογραφίες της. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου πόζαρε φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και κοιτώντας λάγνα τον φακό. «Καληνύχτα!!! Όνειρα γλυκά!» έγραψε στη λεζάντα της απευθυνόμενη στους θαυμαστές της. Όπως καταλαβαίνετε, τα likes και τα σχόλια ήταν… άπειρα!
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.