Ο πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη καλά κρατεί. Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός στην Φαίη Σκορδά η Παυλίδου περνά στην αντεπίθεση απαντώντας μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day»:
«Παραμένω στεναχωρημένη και πολύ σοκαρισμένη. Σοκαριμένη για αυτό που έζησα και στεναχωρημένη γιατί ο Μάνος Παπαγιάννης δείχνει ή ακόμη χειρότερα δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί. Δε με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη, αντιθέτως προσπαθεί να περάσει μια άλλη εκδοχή της πραγματικότητας παρά τους αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τι συνέβη και κατέθεσαν στην αστυνομία. Εγώ θέλω να γυρίσω στη δουλειά μου μόνο όμως αν εκείνος απομακρυνθεί»!
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας