Από την Πάρο ευχήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους, καλωσορίζοντας τον Αύγουστο από το νησί των Κυκλάδων.
Η παρουσιάστρια κάνει τον τελευταίο καιρό διακοπές με την οικογένειά της στην Πάρο, όπου διατηρούν και το εξοχικό τους. Το Σάββατο 2 Αυγούστου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόζαρε σε ένα σημείο του νησιού χαμογελώντας, ενώ είχε τοποθετήσει ένα λουλούδι στα μαλλιά της.
«Καλημέρα. Γειά σου Αύγουστε» έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.