Ένα ταξίδι με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία έκανε η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με την κόρη της, Έιντα. Η σχεδιάστρια μόδας επέστρεψε στην Ουγκάντα, τη χώρα όπου γεννήθηκε το παιδί της.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε στιγμιότυπα από την επιστροφή τους στην Αφρική, συνοδεύοντάς τα με μερικά τρυφερά λόγια. Για τη Χριστίνα Κοντοβά, που έχει μιλήσει για την υιοθεσία της κόρης της, η Ουγκάντα δεν αποτελεί έναν ακόμη προορισμό, αλλά το μέρος, όπου ξεκίνησε η «κοινή τους ιστορία», όπως εξήγησε. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους αποτυπώνονται χαμογέλα και αγκαλιές.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η σχεδιάστρια μόδας έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα επιστρέψαμε στο σπίτι της Έιντα. Έχουμε βρεθεί εδώ άλλες δύο φορές από τότε που ξεκίνησε η κοινή μας ιστορία, αλλά κάθε επιστροφή είναι ξεχωριστή. Μια μέρα γεμάτη συγκίνηση, αναμνήσεις και συναισθήματα. Και τελικά, πάνω απ’ όλα, αυτό που κυριάρχησε ήταν η χαρά. Η χαρά της επιστροφής, της συνάντησης, της αγάπης. Μια χαρά αληθινή, βαθιά, που δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Μόνο βλέμματα, αγκαλιές και χαμόγελα. Από εκείνες τις στιγμές που σου θυμίζουν γιατί κάποια μέρη και κάποιοι άνθρωποι αποκτούν μια τόσο ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας