Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το 1913 και η Finos Film ετοίμασε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για εκείνον. Παρότι ο αείμνηστος ηθοποιός, που έφυγε το 1985 σε ηλικία 72 ετών, πρωταγωνίστησε σε ταινίες της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που άφησαν εποχή, η Finos Film προτίμησε να κάνει μια αναδρομή στην αρχή της καριέρας του. Συγκεκριμένα, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Λάμπρου Κωνσταντάρα, συγκέντρωσε σε ένα βίντεο σκηνές από τις πρώτες δύο εμφανίσεις του στον κινηματογράφο, στις ταινίες «Το Τραγούδι του Χωρισμού» του 1940 και «Η Φωνή της Καρδιάς» του 1943.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης αναφέρεται: «Στις 13 Μαρτίου 1913 γεννιέται στην Αθήνα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Οι πρώτες δύο εμφανίσεις του στον κινηματογράφο, θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν ιστορικές, αφού η μεν πρώτη ''Το Τραγούδι του Χωρισμού'' (1940) είναι η πρώτη ομιλούσα ταινία ελληνικής παραγωγής και μάλιστα στη μοναδική σκηνοθετική δουλειά του Φιλοποίμενα Φίνου, ενώ η δεύτερη ''Η Φωνή της Καρδιάς'' (1943) σηματοδοτεί την αρχή της θρυλικής ιστορίας της Φίνος Φιλμ. Σήμερα θυμόμαστε αυτόν τον μεγάλο ηθοποιό μέσα από ένα διαφορετικό αφιέρωμα, που τιμά την αρχή της καριέρας του και αναδεικνύει τη φινέτσα ενός καλλιτέχνη που θα μπορούσε να μαγέψει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο όλο».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.