Δεν θα πιστέψεις ποιο είναι το πιο μολυσμένο σημείο σε ένα αεροπλάνο

Δεν θα πιστέψεις ποιο είναι το πιο μολυσμένο σημείο σε ένα αεροπλάνο

Έρευνα σοκ από εργαστηριακές αναλύσεις και... ομολογίες των πληρωμάτων

Δεν θα πιστέψεις ποιο είναι το πιο μολυσμένο σημείο σε ένα αεροπλάνο
Έναν λόγο παραπάνω ή μάλλον πολλούς λόγους παραπάνω προσφέρει πρόσφατη έρευνα υγειονομικής υπηρεσίας που διεξήχθη σε έναν ικανό αριθμό επιβατικών αεροπλάνων, με στόχο να αναδειχθεί το σημείο εκείνο στο οποίο έρχονται σε επαφή οι επιβάτες και είναι το πλέον «μολυσμένο».

Πριν την έρευνα και βάση της λογικής, ο μέσος άνθρωπος θα σκεφτόταν το δάπεδο, στο οποίο περπατούν οι επιβάτες, ή τις τουαλέτες, για... ευνόητους λόγους. Όσοι υπέθεσαν κάτι τέτοιο, έπεσαν έξω. Ποιο σημείο του αεροπλάνου βρέθηκε να «κουβαλά» τα περισσότερα βακτήρια (μικρόβια); Το σημείο που δεν πάει το μυαλό κανενός, ούτε καν μπορεί να το διανοηθεί κάποιος... 

Ποιο είναι; Το τραπεζάκι που είναι τοποθετημένο στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος, προκειμένου ο ταξιδιώτης να απολαμβάνει το γεύμα του, να διαβάζει και να απασχολείται καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Κλείσιμο
Πρόκειται για ένα πραγματικό σοκ, το οποίο επιβεβαιώνεται τόσο σε επίπεδο εργαστηριακών αναλύσεων, όσο και παραδοχής των πληρωμάτων, που, όπως και να το κάνουμε, κάτι παραπάνω γνωρίζουν. Σύμφωνα με την έρευνα, τα τραπεζάκια που χρησιμοποιούν οι επιβάτες δεν απολυμαίνονται σχεδόν ποτέ.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Όπως έβγαλαν οι αναλύσεις, οι αποικίες βακτηρίων στα τραπεζάκια είναι περισσότερες από εκείνες που εντοπίστηκαν στις τουαλέτες! Φυσικά, το πάτωμα είναι αρκετά... επιβαρυμένο, ενώ υπάρχουν και άλλα μυστικά, τα οποία πρότειναν οι υπάλληλοι να διερευνηθούν και που θα όφειλαν να προσέχουν ή ακόμη και να... αποφεύγουν οι επιβάτες!

Καλό ταξίδι... με ένα απολυμαντικό χεριού για καλό και για κακό!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης