Σε έξαρση το παράξενο σεξουαλικό φετίχ με τα... λούτρινα ζωάκια - Δείτε φωτογραφίες

Σε έξαρση το παράξενο σεξουαλικό φετίχ με τα... λούτρινα ζωάκια - Δείτε φωτογραφίες

Γυναίκες και άνδρες ομολογούν δημόσια ότι τα χνουδωτά παιχνίδια τους... «ανάβουν» και δημοσιεύουν σέξι φωτογραφίες μαζί τους

Σε έξαρση το παράξενο σεξουαλικό φετίχ με τα... λούτρινα ζωάκια - Δείτε φωτογραφίες
Χιλιάδες άνθρωποι ανά την υφήλιο ξαπλώνουν το βράδυ στο κρεβάτι με ένα λούτρινο ζωάκι. Ωστόσο, για τη συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς, η «χνουδωτή» αυτή συντροφιά δεν είναι κάτι παραπάνω από μία πηγή ζεστασιάς τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ή μία χαριτωμένη πινελιά στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρά τους.



Υπάρχει όμως και μία μερίδα ανθρώπων, οι λεγόμενου «plushies» που αντλούν σεξουαλική ικανοποίηση από τα λούτρινα ζωάκια τους. Για αυτούς, η αγκαλιά με ένα χνουδωτό αρκουδάκια ισοδυναμεί με... προκαταρκτικά και δεν διστάζουν, όπως οι ίδιοι παραδέχονται, να «προχωρήσουν» τη σχέση τους, φτάνοντας στην σεξουαλική ολοκλήρωση με αυτά τα παιχνίδια.

Το παράξενο φετίχ, γνωστό με την αγγλική του ονομασία «plushophilia» γνωρίζει τον τελευταίο καιρό άνοδο στη Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun. Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, πολλοί plushies φτάνουν στο σημείο να τροποποιήσουν τα αγαπημένα τους λούτρινα ζωάκια, εμπλουτίζοντάς τα με σεξουαλικά βοηθήματα όπως δονητές, ενώ άλλοι αγοράζουν μέχρι και σέξι εσώρουχα για τα... αρκουδάκια τους.
Κλείσιμο



Όπως αναφέρει η Sun, στον αχανή κόσμο του διαδικτύου υπάρχουν ακόμη και εξειδικευμένοι ιστότοποι γνωριμιών, όπου οι plushies μπορούν να γνωρίσουν άλλους ομοϊδεάτες και να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους με τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα πολλοί από αυτούς μιλούν ανοιχτά για το φετίχ τους και μάλιστα δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν σε σέξι πόζες με τα λούτρινα ζωάκια τους, ανεβάζοντας το παράξενο υλικό στο Instagram.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης