«Μαύρα» Χριστούγεννα για Λιθουανή: Βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και της έπεσε στο κεφάλι ένας... καναπές!

«Μαύρα» Χριστούγεννα για Λιθουανή: Βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και της έπεσε στο κεφάλι ένας... καναπές!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Αμπερντίν της Σκωτίας στις 7 Δεκεμβρίου - Η 30χρονη γυναίκα θα παραμείνει τρεις μήνες στο νοσοκομείο

woman-lith
Η 30χρονη Edita Butkeviciute βγήκε στις 7 Δεκεμβρίου από το σπίτι της για να πετάξει, όπως κάνουν όλοι οι πολίτες του Αμπερτίν στη Σκωτία, τα σκουπίδια της και κατέληξε στο νοσοκομείο αφού στο κεφάλι της έπεσε ένας... καναπές!

Λόγω του απίστευτου περιστατικού η 30χρονη γυναίκα από τη Λιθουανία αναμένεται να παραμείνει για τρεις μήνες στο νοσοκομείο καθώς ο τριθέσιος καναπές που της έπεσε στο κεφάλι της προκάλεσε κατάγματα στην σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα οι γιατροί στην αρχή να εκφράζουν φόβους ακόμα και για το αν θα μπορούσε ποτέ να περπατήσει ξανά.

Μέχρι στιγμής η Butkeviciute έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις με τον σύντροφό της να υποστηρίζει ότι σιγά-σιγά αναρρώνει.

Ο ίδιος περιέγραψε το σοκ το οποίο υπέστη όταν άκουσε τον τραυματισμό της καθώς την ώρα της πτώσης του καναπέ εκείνος μιλούσε στο τηλέφωνο με την 30χρονη.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας ανακοίνωσε ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 26 ετών.

«Θυμάμαι να περπατάω. Όταν έπεσε ο καναπές στο κεφάλι μου, άρχισα να ουρλιάζω για βοήθεια κιαι να κρυώνω ενώ δεν μπορούσα να κουνηθώ. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, είδα μπροστά μου τον τριθέσιο δερμάτινο καναπέ» περιέγραψε το απίστευτο περιστατικό η Butkeviciute στο BBC.

Κλείσιμο
«Ευτυχώς δεν έχω παραλύσει. Οι γιατροί μου είπαν "είσαι πολύ τυχερή". Είμαι πολύ τυχερή, θα μπορέσω να ζήσω κανονικά τη ζωή μου. Είμαι ζωντανή» πρόσθεσε η ίδια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης