Η Χίλαρι επιστρέφει στο Νιου Χαμσάιρ, την πολιτεία που... θα της έδινε τη νίκη

Η Χίλαρι επιστρέφει στο Νιου Χαμσάιρ, την πολιτεία που... θα της έδινε τη νίκη

Κέρδισε την πολιτεία - κλειδί, αλλά έχασε τελικά τις εκλογές και κατηγορήθηκε για νοθεία από τον Ντόναλντ Τραμπ - Υπογράφει βιβλία της με τίτλο «Τι συνέβη»

Η Χίλαρι επιστρέφει στο Νιου Χαμσάιρ, την πολιτεία που... θα της έδινε τη νίκη
Η Χίλαρι Κλίντον επιστρέφει στο Νιου Χάμσαϊρ για πρώτη φορά μετά τις προεδρικές εκλογές του 2016. Η πρώην υποψήφια πρόεδρος των Δημοκρατικών υπογράφει αντίγραφα του βιβλίου της με τίτλο «What Happened», που σημαίνει «Τι συνέβη» στο Κονκόρντ.

Η Χίλαρι κέρδισε τη μάχη στο Νιου Χάμσαϊρ απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ αλλά τελικά έχασε τον πόλεμο. Για τη νίκη της αυτή ο Πρόεδρος Τραμπ την έχει κατηγορήσει ότι κατέφυγε σε εκλογική νοθεία, αν και δεν έχει αναφέρει ποτέ κάποια απόδειξη. 

Στο νέο της βιβλίο η Κλίντον κατηγορεί τον πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία για απόπειρα επίθεσης στη δημοκρατία, αλλά και τον Μπαράκ Ομπάμα για έλλειψη σωστής ενημέρωσης προς το λαό, σε μια δύσκολη περίοδο για την δημοκρατία.

Κλείσιμο
Παράλληλα, αποδίδει ευθύνες και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς όπως υποστηρίζει αυτά «έδωσαν μεγάλο έδαφος στον Τραμπ», αλλά και στον σεξισμό ο οποίος διέπει την αμερικανική κοινωνία, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης