Μέγκαν Μαρκλ, η γυναίκα που κατάφερε να βάλει στον πρίγκιπα Χάρι τα δύο πόδια σ΄ένα παπούτσι

Μέγκαν Μαρκλ, η γυναίκα που κατάφερε να βάλει στον πρίγκιπα Χάρι τα δύο πόδια σ΄ένα παπούτσι

H 36χρονη έβαλε τέλος στις άγριες νύχτες που ο Χάρι φωτογραφιζόταν γυμνός

Μέγκαν Μαρκλ, η γυναίκα που κατάφερε να βάλει στον πρίγκιπα Χάρι τα δύο πόδια σ΄ένα παπούτσι
Μία φεμινίστρια, φημολογούμενα εβραϊκής καταγωγής, διαζευγμένη, με μητέρα Aφροαμερικανή και πατέρα Kαυκάσιο και τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον αγαπημένο της. Ο λόγος για τη Μέγκαν Μαρκλ που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Δον Ζουάν των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Η επισημοποίηση του δεσμού του άτακτου κοκκινομάλλη πρίγκιπα Χάρι και της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ έχει προκαλέσει φρενίτιδα τα τελευταία 24ωρα στα social media. Η μαυρομαλλούσα Μέγκαν, μία εργαζόμενη γυναίκα, κόρη αφροαμερικανής και πατέρα ολλανδο-ιρλανδικής καταγωγής- αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι Εβραίος- έκανε το παραμύθι πραγματικότητα.

Με τη μητέρα της
Κλείσιμο


Ο πρίγκιπας Χάρι, ο μικρότερος αδελφός του πρίγκιπα Ουίλιαμ, και η εκλεκτή του, η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, αρραβωνιάστηκαν και ο γάμος τους θα γίνει την άνοιξη του 2018, όπως ανακοίνωσαν χθες τα Ανάκτορα αλλά και ο πατέρας του πρίγκιπα Κάρολος. Ο Χάρι, 33 ετών, είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, και η Μέγκαν, τρία χρόνια μεγαλύτερη του, 36 ετών, περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της δικηγόρου, στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits».

«Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου είναι ενθουσιασμένοι για το ζευγάρι και τους εύχονται κάθε ευτυχία», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ. 



Πώς έγινε η γνωριμία τους 

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2016 με πρωτοβουλία κοινών φίλων.
Ο κοκκινομάλλης πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στον ποδόγυρο, φέρεται να βρήκε το άλλο του μισό. Η Μέγκαν Μαρκλ, ηθοποιός και μοντέλο με καταγωγή από τον Καναδά έκλεψε την καρδιά του άτακτου πρίγκιπα. Οι δύο τους μάλιστα φορούν και το ίδιο βραχιόλι, ανοιχτού μπλε χρώματος. 

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο Τορόντο όταν ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε εκεί για να προωθήσει τα "Invictus Games", την αθλητική διοργάνωση για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί. Από τότε είναι αχώριστοι αν και η Μέγκαν τότε ζει στον Καναδά. Ωστόσο, έχει κάνει ήδη πολλά ταξίδια στο Λονδίνο και μάλιστα επισκέφθηκε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να γνωρίσει την Κέιτ και τον Γουίλιαμ, οι οποίοι την βρήκαν συμπαθητική.



Παιδί διαφυλετικής οικογένειας

Η Μέγκαν λατρεύει το φακό, ασχολείται με τη γιόγκα και λατρεύει τους πράσινους χυμούς, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Instagram.

Γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1981 στο Λος Άντζελες, όπου και μεγάλωσε μέσα σε μια διαφυλετική οικογένεια ενώ η ίδια αναγνωρίζει τον εαυτό της ως εξής: «Ο πατέρας μου είναι Καυκάσιος, η μητέρα μου Αφροαμερικάνα. Έχω φτάσει σε σημείο να το αποδέχομαι και να λέω ανοιχτά ποια είμαι, να μοιράζομαι την καταγωγή μου, να φωνάζω με υπερηφάνεια ότι είμαι μια δυνατή, μιγάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση».

Οι γονείς της Μέγκαν επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους όταν η ίδια ήταν έξι ετών. Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και η Μέγκαν απέκτησε ετεροθαλή αδέρφια. 

Η μητέρα της, Ντόρια, έχει μάστερ στις Κοινωνικές Επιστήμες και εργάζεται στην Κοινωνική Πρόνοια ως θεραπεύτρια γιόγκα. Πατέρας της είναι ο βραβευμένος με Emmy διευθυντής φωτογραφίας Τόμας Μαρκλ. Κοντά του, η Μέγκαν πέρασε πολλές ώρες στα σετ γυρισμάτων.Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, στην ουσία μεγάλωσε στο πλατό....της σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά» όπου εργαζόταν χρόνια ο πατέρας της. Φοίτησε στο ιδιωτικό ανεξάρτητο Ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων Immaculate Heart High School στην πόλη των Αγγέλων. Το 2003 αποφοίτησε με πτυχίο στην επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Northwestern, όπου υπήρξε μέλος της αδελφότητας "Κάππα Κάππα Γάμα".

Η Μέγκαν έγινε κυρίως γνωστή ερμηνεύοντας τον ρόλο της Ρέιτσελ Ζέιν στην τηλεοπτική σειρά «Suits». Με τον συμπρωταγωνιστή της, Πάτρικ  Άνταμς, «Μάικ Ρος» στη σειρά έχουν μοιραστεί μερικές πολύ καυτές σκηνές. Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2011, η αγαπημένη του Χάρι παντρεύτηκε τον παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον (Trevor Engelson) ύστερα από δεσμό επτά ετών.Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα.



Ακτιβίστρια και φεμινίστρια 

Η Μέγκαν έχει αναπτύξει έντονη ακτιβιστική δράση. Μεταξύ άλλων, το 2016 έγινε η παγκόσμια Πρέσβειρα για τη "World Vision Canada" και ταξίδεψε στη Ρουάντα στο πλαίσιο της καμπάνιας "Clean Water Campaign", ενώ έχει εργαστεί για την ισότητα των φύλων με την Οντότητα των Ηνωμένων Εθνών καθώς και ως εκπρόσωπος για τη χειραφέτηση των γυναικών. 
Για την βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι ... τι θα κάνουν οι γυναίκες της Βασιλικής Οικογένειας όταν έχουν απέναντί τους μία τόσο ανεξάρτητη νεαρή γυναίκα".

Σήμερα, η ηθοποιός κάνει εκστρατεία για τα δικαιώματα των γυναικών παράλληλα με τα Ηνωμένα Έθνη.

Σε μια ομιλία που πραγματοποίησε για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το 2015, είπε:"Οι γυναίκες χρειάζονται μια θέση στο χώρο εργασίας".

To "χαρέμι" του πρίγκιπα Χάρι

Πού τον έχανες, πού τον έβρισκες, ο πρίγκιπας Χάρι πάντα βρισκόταν δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις. Ο Δον Ζουάν των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ  δικαίωνε τη φήμη του γυναικά...που λατρεύει τα ξενύχτια.

Το 2016, ο φακός τον απαθανάτισε με το χαρέμι του ...το οποίο δεν περιελάμβανε την φερόμενη - τότε- ως ερωμένη του Μαρία Ολυμπία, κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Μπορεί τα ΜΜΕ να του χρέωναν αυτή τη σχέση, όμως ο ίδιος ξεκαθάριζε πως δεν βγαίνει επίσημα με καμία γυναίκα.

Αλλά και σε παλαιότερη έξοδό του στο Λονδίνο, ο άτακτος Βρετανός πρίγκιπας ξεσάλωσε στο πλευρό πανέμορφων γυναικών. Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το διάσημο μοντέλο Σούκι Γουότερχαουζ, πριν τα Χριστούγεννα,ο άτακτος πρίγκιπας συνάντησε για καλή του τύχη όμορφες γυναίκες όπως την Κάρα Ντελεβίν, τη Σιένα Μίλερ, την Μάργκοτ Ρόμπεϊ, τη Βρετανή παρουσιάστρια Πόπι Τζέιμι και την ξαδέρφη του Ευγενία. Και για να έχει ένα ενθύμιο από την υπέροχη βραδιά,ο πρίγκιπας Χάρι πόζαρε με τις πέντε καλλονές για μία selfie. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το πάρτι έγινε πριν τα Χριστούγεννα με τις φωτογραφίες να δείχνουν ότι όσοι συμμετείχαν,γλέντησαν με την καρδιά τους. Λίγες ημέρες μετά την ξέφρενη βραδιά στο Λονδίνο,ο πρίγκιπας Χάρι είχε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Sun". 

Στις 11 Ιουλίου του 2017 και, παρά το γεγονός ότι έχει σχέση με την Μέγκαν, ο "Δον Ζουάν" των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ ξανακτυπά επιστρέφοντας στα παλιά λημέρια.. στις ξανθές αιθέριες υπάρξεις, όπως σχολιάζουν βρετανικά δημοσιεύματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι εθεάθη σε φεστιβάλ μουσικής του Λονδίνου ντυμένος casual. Φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ, ένα μπλε t-shirt και καθόταν σε απόσταση αναπνοής από μία ξανθιά κοπέλα."Το ξέρει αυτό η Μέγκαν;", σχολίαζαν πικρόχολα τα βρετανικά ΜΜΕ που ήθελαν εναγωνίως να μάθουν όσα περισσότερα μπορούσαν για την άγνωστη ξανθιά που βρέθηκε στο πλευρό του πρώην άτακτου πρίγκιπα.

Ο φακός απαθανάτισε τον πρίγκιπα Χάρι να αγνοεί παντελώς το πλήθος γύρω του και να κοιτάζει στα μάτια την ξανθιά κοπέλα.Το ζευγάρι καθόταν σε θέσεις VIP στο μουσικό φεστιβάλ "British Summer Time" στο Χάιντ Παρκ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, πρόκειται για την Αμερικανίδα παραγωγό Αλεξάντρια Τζάκσον, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι ερωτευμένη μ΄έναν Αμερικανό επιχειρηματία.Το στιγμιότυπο πάντως δείχνει ότι,ο πρίγκιπας Χάρι και η Τζάκσον βρέθηκαν πολύ κοντά...



Ο γυμνός Χάρι αφήνει πίσω του την εργένικη ζωή...

Το 2012 που ο πρίγκιπας Χάρι έκανε διακοπές στο Λας Βέγκας, φαίνεται πως το… παραέριξε έξω. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ιστότοπος " TMZ" έδειχναν τον πρίγκιπα Χάρι ολόγυμνο να προσπαθεί να κρυφτεί, πότε με τα χέρια, πότε πίσω από μια άλλη γυμνή κοπέλα, για να μην φανούν τα επίμαχα σημεία.


Σύμφωνα με το ίδιο site, ο πρίγκιπας μεταφέρθηκε από την πισίνα στο VIP δωμάτιο. Τότε ο Χάρι πέταξε τα ρούχα του για να παίξει… στριπ μπιλιάρδο. Ενώπιον των καλεσμένων του κυκλοφορούσε γυμνός και αγκάλιαζε μία γυναίκα που κρυβόταν από τους φωτογράφους.

Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας επικοινώνησε με εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας για να λάβει την εξής απάντηση: «Δεν έχουμε κανένα σχόλιο για αυτές τις φωτογραφίες προς το παρόν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης