ΗΠΑ: Μελάνια και Ιβάνα «έβγαλαν τα μαχαίρια» για τον τίτλο της... πρώτης κυρίας

ΗΠΑ: Μελάνια και Ιβάνα «έβγαλαν τα μαχαίρια» για τον τίτλο της... πρώτης κυρίας

Δεν θέλω να γίνω αντικείμενο ζήλιας, ή κάτι αντίστοιχο, καθώς βασικά είμαι η πρώτη κυρία Τραμπ». Και πρόσθεσε χαριτολογώντας: Είμαι η πρώτη κυρία, έτσι;», τόνισε η πρώην σύζυγος του Αμερικανού προέδρου

ΗΠΑ: Μελάνια και Ιβάνα «έβγαλαν τα μαχαίρια» για τον τίτλο της... πρώτης κυρίας
Αν σκοπός της πρώην συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ ήταν να τραβήξει την προσοχή πάνω της, τότε το κατάφερε και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Η αναφορά της πρώην συζύγου του Αμερικανού προέδρου και μητέρας της «πρώτης κόρης» Ιβάνκα, Ιβάνα, στον τίτλο «πρώτη κυρία», προκάλεσε την αντίδραση του γραφείου της νυν κυρίας Τραμπ, Μελάνια.

Τα... μαχαίρια βγήκαν αμέσως μετά τη συνέντευξη της Ιβάνα για την προώθηση του βιβλίου της «Raising Trump». Η πρώην σύζυγος του ρεπουμπλικανού πολιτικού και επιχειρηματία, δήλωσε ότι «έχω το απευθείας νούμερο του Λευκού Οίκου, αλλά πραγματικά δεν επιθυμώ να το χρησιμοποιήσω, διότι βρίσκεται εκεί η Μελάνια. Δεν θέλω να γίνω αντικείμενο ζήλιας, ή κάτι αντίστοιχο, καθώς βασικά είμαι η πρώτη κυρία Τραμπ». Και πρόσθεσε χαριτολογώντας: Είμαι η πρώτη κυρία, έτσι;».

Προφανώς η Ιβάνα εννοούσε ότι ήταν η πρώτη σύζυγος (κυρία) του σημερινού προέδρου, αλλά η δήλωσή της δεν αντιμετωπίστηκε με ανάλογο χιούμορ ή διάθεση από τη Μελάνια Τραμπ και τους συνεργάτες της.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της «πρώτης κυρίας» των
Κλείσιμο
Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε στο δίκτυο FOX ότι «είναι σαφές ότι δεν υπάρχει ουσία στη συγκεκριμένη δήλωση. Είναι δυστυχώς μόνο για να κάνει θόρυβο και να εξυπηρετήσει προσωπικά σχέδια».

«Η κυρία Τραμπ αισθάνεται τιμή που κατέχει τον ρόλο της πρώτης κυρίας και που ζει στην Ουάσιγκτον», πρόσθεσε η Στέφανι Γκρίσαμ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης