ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η Ιβάνκα Τραμπ θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ σε 15 χρόνια, προβλέπει η μητέρα της!

Η Ιβάνκα Τραμπ θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ σε 15 χρόνια, προβλέπει η μητέρα της!

Στο βιβλίο «Raising Trump», που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, η 68χρονη πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα, αποκαλύπτει τον τρόπο που χώρισε από τον Αμερικανό μεγιστάνα αλλά μιλά και για τα παιδιά της

Η Ιβάνκα Τραμπ θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ σε 15 χρόνια, προβλέπει η μητέρα της!
Το διαζύγιό της από τον τότε μεγιστάνα των ακινήτων και νυν Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ήταν επεισοδιακό και έγινε πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντ της Νέας Υόρκης για εβδομάδες. Σήμερα, η 68χρονη Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και μητέρα των τριών από τα πέντε παιδιά του, αποφάσισε να αποκαλύψει άγνωστες λεπτομέρειες από την ζωή της, τον γάμο της και το πολύκροτο διαζύγιο από τον πλανητάρχη αλλά να μιλήσει και για τα παιδιά της στο βιβλίο που η ίδια έγραψε με τίτλο «Raising Trump» και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα.



Κλείσιμο
Μερικά αποσπάσματα του βιβλίου έδωσε ήδη στην δημοσιότητα το Associated Press. Σε αυτά το πρώην μοντέλο με καταγωγή από την Τσεχία περιγράφει πόσο λαμπερός ήταν ο γάμος της με τον Αμερικανό πρόεδρο και αποκαλύπτει ότι η ίδια είχε σημαντικό ρόλο στον «Trump Organization». Όμως, η Ιβάνα Τραμπ, που ήταν παντρεμένη με τον Ντόναλντ Τραμπ από το 1977 μέχρι το 1992, αποκαλύπτει ότι ο γάμος της «γκρεμίστηκε», όταν μία ημέρα, τον Δεκέμβριο του 1989, εμφανίστηκε μπροστά της η ηθοποιός, Μάρλα Μέιπλς, η γυναίκα που έγινε η δεύτερη σύζυγός του Αμερικανού κροίσου και μητέρα της κόρης του Τίφανι.

«
Αυτή η νεαρή ξανθιά γυναίκα με πλησίασε και ξαφνικά είπε: Είμαι η Μάρλα και αγαπώ τον σύζυγό σου. Εσύ;», γράφει η Ιβάνα. «Της είπα να χαθεί από μπροστά μου και πως τον αγαπώ. Δεν ήμουν ψύχραιμη. Ήμουν σε κατάσταση σοκ»,
συνεχίζει η πρώην σύζυγος του Αμερικανού προέδρου.



Η ίδια, στο βιβλίο της αναφέρεται και στα τρία της παιδιά, τον Ντόναλντ τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ και αποκαλύπτει πως ο πρώτος δεν μιλούσε στον πατέρα του επί ένα χρόνο μετά το διαζύγιο. Όσο για την σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, η Ιβάνα Τραμπ υποστηρίζει ότι μιλάνε μία φορά την εβδομάδα και είναι εκείνη που τον ενθαρρύνει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Twitter.

Στο αποκαλυπτικό βιβλίο της η Ιβάνα Τραμπ γράφει επίσης ότι, ίσως ο πρώην σύζυγός της να μην είναι ο μόνος Τραμπ που αποκαλεί «σπίτι» του τον Λευκό Οίκο. Η πρώτη σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ έχει, όπως φαίνεται, μεγάλα όνειρα για την κόρη της Ιβάνκα Τραμπ και γράφει πως πιστεύει ότι σε 15 χρόνια θα μπορούσε να την φανταστεί ως πρόεδρο και τον εαυτό της ως μία περήφανη «Πρώτη Μητέρα»!

«"Πρώτη Κυρία"; δεν με ελκύει προσωπικά (ο τίτλος), αλλά "Πρώτη Μητέρα"; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί», γράφει η Ιβάνα Τραμπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης