Ελεύθερος αφέθηκε ο άνδρας που ονομαζόταν Λάχε Μασράποφ και είχε συλληφθεί κατά την επιστροφή του από την Τουρκία, από τις αρχές του Κιργιστάν. Η δε κυβέρνηση αποκλείει, πλέον, το ενδεχόμενο να εμπλέκεται κάποιος πολίτης της στην αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο κλαμπ Ρέινα.
Όπως μετέδωσε το BBC, οι αρχές του Κιργιστάν άφησαν ελεύθερο τον άνδρα που είχαν συλλάβει με το όνομα του ανθρώπου που παρουσίασε η τουρκική αστυνομία ως τον δράστη του μακελειού.
Σημειώνεται ότι ο Μασράποφ είναι ο δεύτερος άνθρωπος τον οποίο οι τουρκικές αρχές ενέπλεξαν στο μακελειό για να αποδειχθεί στη συνέχεια ότι δεν είχε καμία σχέση.
Οι έρευνες των Τούρκων για τον εντοπισμό του μακελάρη συνεχίζονται, ενώ το μεσημέρι υπήρξαν άλλες δύο συλλήψεις υπόπτων, δίχως να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά τους.
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα