Η εταιρία Samsung Electronics σταμάτησε προσωρινά την παραγωγή των «έξυπνων» κινητών Galaxy Note 7, καθώς μερικές από τις συσκευές αυτές έπιασαν φωτιά, ακόμη και μετά την αντικατάστασή τους, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap της Νότιας Κορέας, επικαλούμενο έγκυρο υποκατασκευαστή της εταιρίας.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η παραγωγή του αναφερόμενου κινητού έχει ήδη ανασταλεί στα εργοστάσια παραγωγής της εταιρίας στο Βιετνάμ, που έχουν την ευθύνη για την παραγωγή και για τις εξαγωγές.
Η απόφαση αυτή ελήφθη για την ασφάλεια των καταναλωτών στις διεθνείς αγορές όπως, οι ΗΠΑ, η Κίνα, αλλά και η αγορά της Νότιας Κορέας, μετά τις διαβουλεύσεις με τις τοπικές αρμόδιες αρχές.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.