Ένα φρικιαστικό δυστύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο νοτιοδυτικό Λονδίνο και είχε ως αποτέλεσμα τον αποκεφαλισμό ενός άντρα!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent», ένας άντρας ο οποίος επέβαινε τρένο Gatwick Express, αποκεφαλίστηκε όταν έβγαλε για λίγα δευτερόλεπτα το κεφάλι του έξω από ένα παράθυρο του συρμού.
Την ώρα εκείνη, δυστυχώς, περνούσε από την αντίθετη κατεύθυνση ένα άλλο τρένο, γεγονός που συνέβαλε στον θανάσιμο τραυματισμό του.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα και περιπολικά, ωστόσο, τίποτα δεν μπορούσε να γίνει για τον άτυχο άντρα, η σορός του οποίο απομακρύνθηκε από το σημείο της τραγωδίας με ένα ελικόπτερο.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.