Η απόλυτη φρίκη στο Μπατακλάν: Οι τζιχαντιστές ξεκοίλιασαν και έβγαλαν τα μάτια από τα θύματά τους

Η απόλυτη φρίκη στο Μπατακλάν: Οι τζιχαντιστές ξεκοίλιασαν και έβγαλαν τα μάτια από τα θύματά τους

Αγριότητες χωρίς προηγούμενο από τους δολοφόνους του Ισλαμικού Κράτους - Αναφορές ότι βρέθηκε νεκρός με τα γεννητικά όργανα στο στόμα

Η απόλυτη φρίκη στο Μπατακλάν: Οι τζιχαντιστές ξεκοίλιασαν και έβγαλαν τα μάτια από τα θύματά τους
Την απόλυτη κτηνωδία έζησαν στα χέρια των τζιχαντιστών τα θύματα των μακελάρηδων που βρήκαν φρικτό θάνατο στα γεγονότα του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι.
 
Νέα στοιχεία που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που αιματοκύλησαν το Μπατακλάν- έναν από τους στόχους τους- σφαγίασαν τα θύματά τους με τρόπο που δεν τον χωράει ο ανθρώπινος νους: Σε πολλούς έβγαλαν τα μάτια και  άλλους τους ευνούχισαν.

«Τους έκοψαν τους όρχεις για να τους βάλουν στο στόμα των θυμάτων». Αυτό αναφέρει σε έκθεσή της η γαλλική κοινοβουλευτική επιτροπή  που έχει επιφορτιστεί με την έρευνα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο τον Νοέμβριο του 2015 στη Γαλλία.
 
Κλείσιμο
Η σχετική έρευνα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι, πολλά από τα ανθρώπινα μέλη που είχαν ακρωτηριάσει οι τζιχαντιστές, βρέθηκαν στον δεύτερο όροφο του θεάτρου.
  
Τις πληροφορίες αυτές ανέφεραν σε εξεταστική επιτροπή της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης αυτόπτες μάρτυρες που επέζησαν από την φρίκη στο Μπατακλάν.

Παρά το γεγονός ότι οι γαλλικές αρχές είχαν ανακοινώσει μόνο πως οι τζιχαντιστές που σκόρπισαν τον θάνατο στο Μπατακλάν, ήταν οπλισμένοι, ανατριχιαστικές μαρτυρίες  δείχνουν ότι η γαλλική κυβέρνηση συγκάλυψε τα όσα πραγματικά αντίκρισαν οι αστυνομικοί εισβάλλοντας στο θέατρο στις 13 Νοεμβρίου του 2015.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο επικεφαλής των ερευνών και νομοθέτης, Ζορτζ Φενέχ, στην εξεταστική επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, επικαλούμενος την ηλεκτρονική απομαγνητοφώνηση με μαρτυρίες 200 ωρών, μέσα στο Μπατακλάν βρέθηκαν διαμελισμένα πτώματα . Ένας πατέρας, ανέφερε για τον γιο του πως ήταν ξεκοιλιασμένος και με τους όρχεις στο στόμα του. Ο ερευνητής Κριστιάν Σεν κατέθεσε πως ορισμένα από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν ακρωτηριασμένα από τις εκρήξεις και τα όπλα. "Πολλοί από τους αστυνομικούς δεν κρατήθηκαν. Έκαναν εμετό αντικρίζοντας το θέαμα".












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης