Είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος ο άντρας που φιλιέται στο στόμα με νεαρό αγόρι;

Είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος ο άντρας που φιλιέται στο στόμα με νεαρό αγόρι;

Σκανδαλοθηρικό περιοδικό βγάζει σε πρωτοσέλιδο έναν άντρα με γυρισμένη την πλάτη, που μοιάζει στον Πρίγκιπα Κάρολο,  ο οποίος φιλά ένα νεαρό boy -toy

Είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος ο άντρας που φιλιέται στο στόμα με νεαρό αγόρι;
Σοκ στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ! Δεν ξέρουν πού να κρυφτούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά τις... πομπές του Πρίγκιπα Καρόλου. Δεν τους έφτανε ο Χάρι, ιδού και ο Κάρολος!

Πρωταγωνιστής στο νέο σκάνδαλο που έχει αναστατώσει τη Μεγάλη Βρετανία φέρεται να είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Globe είναι γκέι. 


Ακόμα ένα σκάνδαλο έρχεται κυριολεκτικά να αναστατώσει την ανέμελη ζωή στα βασιλικά ανάκτορα ενώ έξαλλη φέρεται να είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ.
Κλείσιμο
 



Κατά το περιοδικό, η φωτογραφία είναι πειστήριο της διπλής ζωής του «gay ερωτοχτυπημένου πρίγκηπα», ενώ οι ηχηρές λεζάντες ενισχύουν τον ντόρο... «Να πώς ξεφτιλίζει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ», και «Έξαλλη η Καμίλα απαιτεί διαζύγιο». 

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως η φωτογραφία αυτή -που διέρρευσε από «πηγή της μοναρχίας»- εξανεμίζει οποιαδήποτε ελπίδα ή πιθανότητα να αναλάβει τον θρόνο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι όλοι στο παλάτι γνωρίζουν τις ερωτικές προτιμήσεις του διαδόχου του θρόνου. Φαίνεται πως αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που η Ελισάβετ δεν δείχνει διατεθειμένη να του παραχωρήσει τον θρόνο και να τον δώσει απευθείας στον εγγονό της, Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το παλάτι δεν έχει εκδώσει ακόμα κάποια ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα, πιθανότατα όμως θα ζητήσει να «αποκατασταθεί» η αλήθεια από την εφημερίδα.

Το Globe είχε «χτυπήσει» ξανά με πρωτοσέλιδο


Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται στη δίνη ενός ροζ ομοφυλοφιλικού σκανδάλου. 

Η ίδια εφημερίδα στο παρελθόν (2010) τον έχει «χτυπήσει» και με άλλο πρωτοσέλιδο. 



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η ίδια η σύντροφος του Κάρολου, Καμίλα Πάρκερ, προβαίνει στις σοκαριστικές αποκαλύψεις...

«Η Καμίλα εκθέτει τη διπλή ζωή του Κάρολου'» είναι ο υπέρτιτλος του κολοσιαίου τίτλου της εφημερίδας που προκαλεί γράφοντας ''Ο Κάρολος είναι gay''! Ενώ γράφει και ότι παντρεύτηκε την Νταϊάνα για κάλυψη! 

Ο πρίγκιπας και πατέρας δύο παιδιών, του Ουίλλιαμ και του Χάρι, φαίνεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τρεις άνδρες, ανάμεσα στους οποίους και ένας υπηρέτης του Μπάκινγχαμ!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Καμίλα λύνει επιτέλους τη σιωπή της και ομολογεί ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είναι gay!

Το 2003 ένας μπάτλερ του Μπάκινγχαμ υποστήριξε ότι είδε τον Κάρολο να συμμετέχει σε ένα... «άσεμνο επεισόδιο».

Τι από όλα αυτά αληθεύει και τι όχι, κανείς δεν μπορεί να ξέρει... Συνήθως δεν υπάρχει καπνός, εκεί που δεν υπάρχει φωτιά. Αλλά πάλι το παλάτι έχει επιλέξει να μην απαντάει σε δημοσιεύματα, η αξιοπιστία των οποίων είναι αμφίβολη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης