Βίντεο: Στιγμές τρόμου σε πτήση της Etihad από σφοδρές αναταράξεις

Βίντεο: Στιγμές τρόμου σε πτήση της Etihad από σφοδρές αναταράξεις

Τραυματίστηκαν συνολικά 31 επιβάτες και μέλη του πληρώματος - Στο βίντεο οι επιβάτες εμφανίζονται να προσεύχονται με τα χέρια στον αέρα καθώς το αεροσκάφος, ένα Airbus A330-200, συγκλονίζεται από τις αναταράξεις

Βίντεο: Στιγμές τρόμου σε πτήση της Etihad από σφοδρές αναταράξεις
Τη στιγμή που ένα αεροσκάφος της Etihad Airways συγκλονίζεται από τις αναταράξεις προκαλώντας τον πανικό ανάμεσα στους επιβάτες και το πλήρωμα κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Στο βίντεο οι επιβάτες εμφανίζονται να προσεύχονται με τα χέρια στον αέρα καθώς το αεροσκάφος, ένα Airbus A330-200, συγκλονίζεται από τις αναταράξεις.

Συνολικά από το περιστατικό που συνέβη 45 λεπτά πριν το αεροσκάφος να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Σοκάρνο τραυματίστηκαν 31 επιβάτες και μέλη του πληρώματος. Εννέα μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο καθώς οι τραυματισμοί τους ήταν σοβαρότεροι.

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τη βιαιότητα του περιστατικού με τα πάντα στην καμπίνα των επιβατών να έχουν αναποδογυρίσει ενώ ρωγμές έχουν σχηματιστεί στα ντουλάπια στα οποια οι επιβάτες τοποθετούν τις αποσκευές τους.

Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης