25χρονη σκλάβα του σεξ βρέθηκε σε «σπίτι του τρόμου»

25χρονη σκλάβα του σεξ βρέθηκε σε «σπίτι του τρόμου»

Βγαλμένο από ταινίες τρόμου ήταν το σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι 32χρονου στο Ντιτρόιτ 

25χρονη σκλάβα του σεξ βρέθηκε σε «σπίτι του τρόμου»
Μια έρευνα της αστυνομίας του Ντιτρόιτ για ύποπτες συναλλαγές ύψους 50.000 δολάρια με πιστωτική κάρτα, οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη ενός άντρα που κρατούσε τέσσερις γυναίκες φυλακισμένες σαν σκλάβες του σεξ.

Μια 25χρονη σκλάβα του σεξ εντόπισε η αστυνομία στην διώροφη κατοικία που ανήκει στον 32χρονο Ryon L. Travis. Η νεαρή γυναίκα ήταν δεμένη με αλυσίδες σε στύλο του pole dancing, είχε λουκέτο στο λαιμό και κατήγγειλε ότι βρισκόταν έτσι επί εβδομάδες επειδή προσπάθησε να αποδράσει.

Η αστυνομία χαρακτήρισε το σπίτι του 32χρονου «σπίτι του τρόμου», αφού θύμιζε σκηνικό από ταινίες τρόμου και σύμφωνα με τους αστυνομικούς η κατοικία του Travis ήταν φυλακή και οίκος ανοχής. Ο Travis κρατούσε φυλακισμένες τέσσερις γυναίκες και τις ανάγκαζε να χορεύουν ή να επιδίδονται δια της βίας σε σεξουαλικές πράξεις με τον ίδιο και με άλλα άτομα, αφού διαφήμιζε σε chat rooms και στο διαδίκτυο ότι «έχει γυναίκες προς πώληση». Όπως ανέφερε η 25χρονη, αν εκείνες αρνούνταν να υποκύψουν στις ορέξεις του, τις γρονθοκοπούσε ή τις χτυπούσε με κλωτσιές.

Η 25χρονη ανέφερε ότι γνώρισε τον 32χρονο όταν εκείνη ήταν 19 ετών και άρχισε να την εκμεταλλεύεται σαν σκλάβα του σεξ πριν ενάμιση χρόνο ενώ κάθε μήνα της έπαιρνε και το επίδομα αναπηρίας των 700 δολαρίων που ελάμβανε.

Κλείσιμο


Ο ίδιος, όταν συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή, αρνήθηκε κάθε κατηγορία και αποκάλεσε τις τέσσερις γυναίκες «συζύγους του». Ο δικαστής διέταξε την κράτηση του 32χρονου μέχρι την τακτική δικάσιμο και του απήγγειλε τις κατηγορίες του εξαναγκασμού σε σεξουαλικές πράξεις δια της βίας, της απάτης και του εκφοβισμού, καθώς και της παραγωγής και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας, αφού σε δύο κινητά που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του υπάρχουν φωτογραφίες με τον ίδιο να κακοποιεί σεξουαλικά ένα ανήλικο αγόρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης