Λήξη «συναγερμού» στο Καπιτώλιο μετά τον εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων

Λήξη «συναγερμού» στο Καπιτώλιο μετά τον εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων

Δύο τσάντες εντοπίστηκαν στο χώρο επισκεπτών και στη βιβλιοθήκη του Καπιτωλίου - Στο σημείο έσπευσαν ειδικοί πυροτεχνουργοί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Λήξη «συναγερμού» στο Καπιτώλιο μετά τον εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων
Μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο με τη σύλληψη του δράστη και τον ελαφρύ τραυματισμό δύο ανθρώπων, νέος συναγερμός σήμανε μετά τον εντοπισμό ύποπτων αντικειμένων στο χώρο των επισκεπτών του αμερικανικού Καπιτωλίου.

Οι άνδρες των αμερικανικών αρχών διενήργησαν έρευνα για τσάντα, η οποία είχε τοποθετηθεί στις σκάλες έξω από το χώρο των επισκεπτών του Καπιτωλίου και μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας απαγόρευσαν την πρόσβαση στο χώρο.

Στη συνέχεια, η αστυνομία του Καπιτωλίου ανακοίνωσε πως βρέθηκε και δεύτερο αντικείμενο στη βιβλιοθήκη, ενώ δημοσιεύθηκε φωτογραφία, στην οποία αποτυπωνόταν μία μαύρη τσάντα στις σκάλες εξωτερικού χώρου.

Κλείσιμο
Ο δημοσιογράφος Πίτερ Τζάμπα που βρέθηκε στο σημείο ανέφερε πως ειδικοί πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο πλαίσιο της έρευνας.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, οι άνδρες της αστυνομίας σήμαναν την λήξη του συναγερμού και έδωσαν και πάλι τη δυνατότητα πρόσβασης στο χώρο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης