Έγκλημα σοκ: Ρουμάνα έκοψε το νεογέννητο μωρό της σε κομμάτια γιατί δεν έμοιαζε του άνδρα της

Έγκλημα σοκ: Ρουμάνα έκοψε το νεογέννητο μωρό της σε κομμάτια γιατί δεν έμοιαζε του άνδρα της

Όπως ομολόγησε η ίδια στην αστυνομία, αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό όταν πρόσεξε ότι ήταν «ίδιο» ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε παράνομο δεσμό

Έγκλημα σοκ: Ρουμάνα έκοψε το νεογέννητο μωρό της σε κομμάτια γιατί δεν έμοιαζε του άνδρα της
Ποινή φυλάκισης 18 ετών επέβαλε ένα δικαστήριο στη Ρουμανία στην Έλενα Σμόκοτ, μια 27χρονη γυναίκα που δολοφόνησε τον νεογέννητο γιο της, κόβοντας στη συνέχεια το σωματάκι του σε κομμάτια, επειδή πίστευε ότι ήταν το παιδί του εραστή της και όχι του άνδρα της.

Η υπόθεση αυτή είχε συγκλονίσει όχι μόνο τη Ρουμανία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως λόγω της αγριότητας με την οποία η Σμόκοτ σκότωσε το άτυχο βρέφος μπροστά στα μάτια του τετράχρονου γιου της και του επτάχρονου ανιψιού της, στο σπίτι της στην πόλη Μπαρλάντ της ανατολικής Ρουμανίας.

Όπως ομολόγησε η ίδια στην αστυνομία, αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό όταν πρόσεξε ότι δεν έμοιαζε καθόλου με τον σύζυγό της και τα άλλα δύο παιδιά της και ότι ήταν «ίδιο» ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε παράνομο δεσμό. Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα περιέγραψε με απίστευτη ψυχρότητα στην αστυνομία πώς έπιασε το μωρό από τα πόδια και το χτυπούσε πάνω στα έπιπλα και πώς στη συνέχεια το ποδοπάτησε για να το σκοτώσει.

Κλείσιμο
Τα δύο παιδιά που έγιναν μάρτυρες αυτής της αποτρόπαιας σκηνής έτρεξαν να καλέσουν τους γείτονες, ωστόσο μέχρι να φτάσει βοήθεια στο σπίτι, η 27χρονη είχε ήδη κόψει σε κομμάτια το σώμα του μωρού με ένα σπασμένο πλακάκι. Αργότερα μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι «ήταν πιο δύσκολο απ' ό,τι περίμενε»
και ότι ήταν πιο εύκολο όταν
«έκανε το ίδιο με ένα κοτόπουλο». 

Λίγο προτού φτάσει η αστυνομία, η γυναίκα έκανε ντους στην ίδια μπανιέρα όπου βρισκόταν ακρωτηριασμένο το σώμα του μωρού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η υπεράσπιση της Σμόκοτ προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι την περίοδο του εγκλήματος δεν είχε σώας τας φρένας, καθώς έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη, το δικαστήριο έκρινε ότι είχε απόλυτο έλεγχο των πράξεών της και ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν σκότωνε το μωρό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης