Ούτε business, ούτε economy! Στην τουαλέτα αεροσκάφους βρήκε μόνο θέση ο Φινλανδός πρωθυπουργός Γιούχα Σίπιλα όταν θέλησε να ταξιδέψει από το Ελσίνκι στην πόλη Όουλου. Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Helsingin Sanomat η οποία γράφει ότι ο κ. Σίπιλα είχε προγραμματιστεί να επισκεφτεί την μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Φινλανδίας μαζί με τη σύζυγό του, ωστόσο οι πολλές συσκέψεις για θέματα υγείας στην πρωτεύουσα τον καθυστέρησαν σημαντικά.
Το πρωθυπουργικό ζεύγος έχανε τη μία πτήση μετά την άλλη και στο τέλος αναγκάστηκε να ταξιδέψει με ένα μικρό, υπηρεσιακό αεροσκάφος που είχε μόνο μία θέση.
Ως τζέντλεμαν ο κ. Σίπιλα έδωσε τη θέση στη γυναίκα του και εκείνος πήγε στην τουαλέτα, φόρεσε τη ζώνη του και περίμενε υπομονετικά να φτάσει στον προορισμό του!
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.