Εικόνες φρίκης: Τζιχαντιστές ακρωτηριάζουν κλέφτες

Εικόνες φρίκης: Τζιχαντιστές ακρωτηριάζουν κλέφτες

Κρατώντας μπαλτάδες κόβουν τα χέρια δύο ανδρών που υποτίθεται ότι είναι κλέφτες - Η φρικαλεότητα των φωτογραφιών δεν έχει προηγούμενο

Εικόνες φρίκης: Τζιχαντιστές ακρωτηριάζουν κλέφτες
Ανατριχιαστικές φωτογραφίες, που ανέβασαν οι τζιχαντιστές σε έναν από τους λογαριασμούς τους, στο Twitter, δείχνουν δύο τρομοκρατημένους άνδρες με δεμένα τα μάτια να σύρονται δια της βίας σε κεντρική πλατεία, σε περιοχή στα εδάφη του Ισλαμικού Κράτους. Στην πλατεία βρίσκεται πλήθος που ζητωκραυγάζει καθώς κουκουλοφόροι τζιχαντιστές, άλλοι με αυτόματα όπλα και άλλοι με μπαλτάδες βάζουν τα δύο θύματά τους, που κατηγορούν για υποτιθέμενη κλοπή, να καθίσουν γύρω από ένα ξύλινο τραπέζι.


Κλείσιμο

Οι τζιχαντιστές εκτελεστές δένουν πρώτα σφικτά με σχοινί τα χέρια των δύο ανδρών γύρω από τους καρπούς, τραβούν το σχοινί για να επιβεβαιώσουν ότι είναι αρκετά σφικτό και αμέσως μετά, με έναν κοφτερό μπαλτά κόβουν από τους καρπούς τα χέρια των δύο άτυχων ανδρών.



Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες, πρωτοφανούς φρικαλεότητας, είναι οι τελευταίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τους αιμοδιψείς τζιχαντιστές μετά από μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο, που έχουν δημοσιοποιηθεί και δείχνουν τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες που διαπράττουν τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους.



Όπως όλα δείχνουν, η πρόσφατη εντολή του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, να σταματήσουν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να παράγουν βίντεο και φωτογραφίες από τα απάνθρωπα βασανιστήρια που διαπράττουν, έχει πέσει στο κενό και οι τζιχαντιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι τις φρικαλεότητές τους.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης