Αυτές είναι οι πιο περίεργες τουαλέτες στον κόσμο!

Αυτές είναι οι πιο περίεργες τουαλέτες στον κόσμο!

Τρία καλλίγραμμα μοντέλα στέκονται μπροστά στις ανδρικές τουαλέτες εστιατορίου σε βόρεια επαρχία στην Κίνα

Αυτές είναι οι πιο περίεργες τουαλέτες στον κόσμο!
Ένα εστιατόριο στην πόλη Ταϊγιουάν, στη βόρεια Κίνα, έχει εγκαταστήσει τρία γοητευτικά και σέξι μοντέλα ακριβώς δίπλα στις ανδρικές τουαλέτες, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει την δικαιολογημένη «οργή» του ανδρικού πληθυσμού, που διαμαρτύρεται ότι αποσπάται η προσοχή του και δεν μπορεί να «ανακουφιστεί»!

Κλείσιμο


Τα τρία γοητευτικά μοντέλα στέκονται ελαφρά ντυμένα και ατάραχα δίπλα σε ένα γυάλινο τοίχο, κοντά στις ανδρικές τουαλέτες και έχουν την δυνατότητα να «παρακολουθούν» τους άνδρες πελάτες του καταστήματος, που μάταια προσπαθούν να ουρήσουν...

Ένας «απελπισμένος» πελάτης δημοσίευσε φωτογραφίες με τις περίεργες τουαλέτες στο διαδίκτυο, περιγράφοντας το πρόβλημά του να «ανακουφιστεί» και από εκείνη την ημέρα η είδηση έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα!



Ένας άλλος πελάτης του εστιατορίου δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό: «Βγήκα έξω από τις τουαλέτες γιατί νόμιζα ότι πήγα σε λάθος μέρος, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουνα στο σωστό μέρος και προσπάθησα να ανακουφίσω τον εαυτό μου, απλά δεν μπορούσα να λειτουργήσω...».

Παρόλο που τα τρία γοητευτικά μοντέλα είναι μόνο τρεις πλαστικές κούκλες, που ο ευφυής Κινέζος επιχειρηματίας τοποθέτησε στις τουαλέτες του εστιατορίου για διακόσμηση, το γεγονός αυτό εμποδίζει τον ανδρικό πληθυσμό να «ανακουφιστεί»... Μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα γινόταν, αν τα τρία μοντέλα ήταν πραγματικές νεαρές γυναίκες;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης