Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν σήμερα στη Ρωσία στο πλαίσιο της έρευνας για τον φόνο του επικριτή του Κρεμλίνου Μπόρις Νεμτσόφ, ο οποίος σκοτώθηκε με τέσσερις σφαίρες το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου στη Μόσχα, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB).
«Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν σήμερα σε σχέση με τον φόνο αυτό, ο Άνζορ Γκούμπατσεφ και ο Ζάουρ Νταντάγεφ. Ο επικεφαλής του κράτους έχει ενημερωθεί», δήλωσε αναφερόμενος στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ο επικεφαλής της FSB Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ.
Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για τους συλληφθέντες, όμως ο Μπορτνίκοφ επεσήμανε ότι και οι δύο είναι από τον Καύκασο.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.