Βίντεο-σοκ: Νταντά χτυπάει, κλωτσάει και πατάει μωράκι!

Βίντεο-σοκ: Νταντά χτυπάει, κλωτσάει και πατάει μωράκι!

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την σχεδόν δολοφονική επίθεση της 22χρονης γυναίκας στο παιδάκι

Βίντεο-σοκ: Νταντά χτυπάει, κλωτσάει και πατάει μωράκι!
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο και στο οποίο απεικονίζεται το βίαιο ξέσπασμα μιας νταντάς στην Ουγκάντα, σε ένα παιδάκι δύο μόλις ετών!

Οι κάμερες ασφαλείας που οι γονείς του κοριτσιού είχαν τοποθετήσει στο σπίτι τους κατέγραψαν την σχεδόν δολοφονική επίθεση της 22χρονης γυναίκας στο παιδάκι, το οποίο βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και με μώλωπες σε όλο του το κορμί!

Αρχικά, στο βίντεο απεικονίζεται η νταντά να ταΐζει την μικρή Ανελά και να την πιέζει να καταπιεί. Ωστόσο, εκείνη δεν θέλει να φάει πολύ για αυτό και κάνει εμετό, γεγονός που, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, «πυροδοτεί» την οργή της γυναίκας.
Κλείσιμο

Η μπέιμπι σίτερ αρπάζει το παιδί, το ρίχνει στο πάτωμα και αρχίζει να το χτυπάει με έναν φακό. Στη συνέχεια, όμως, γίνεται ακόμη πιο βίαιη, αφού φαίνεται να κλωτσάει το παιδί χωρίς κανένα έλεος και στη συνέχεια να ανεβαίνει επάνω του και να το πατάει!

Στο τέλος, μόλις συνειδητοποιεί ότι καταγράφεται από κάμερες, παίρνει το κοριτσάκι και το πάει σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, για να συνεχίσει ανενόχλητη τον ξυλοδαρμό! 

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η οργή του πατέρα -ο οποίος εργάζεται για μια μη κυβερνητική οργάνωση στην Καμπάλα- μόλις είδε το βίντεο ήταν τόσο μεγάλη που ξυλοκόπησε τη νταντά, αφήνοντάς τη σε αναπηρικό καροτσάκι. Εκείνη, αμέσως κατήγγειλε την επίθεση, ωστόσο, οι αστυνομικοί άφησαν τον άντρα ελεύθερο, μόλις είδαν το σκληρό βίντεο.

Η νταντά βρίσκεται και θα παραμείνει σε φυλακή της Καμπάλα μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεσή της, ενώ κατηγορείται για ξυλοδαρμό και απόπειρα δολοφονίας του παιδιού.



Η μικρή Ανελά και ο πατέρας της


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης