Τα σκυλιά του Σαρκοζί και όχι η Τριερβελέρ κατέστρεψαν το σαλόνι στα Ηλύσια

Τα σκυλιά του Σαρκοζί και όχι η Τριερβελέρ κατέστρεψαν το σαλόνι στα Ηλύσια

Δημοσίευμα του Closer έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια - Πόσα θα πληρώσει ο πρώην πρόεδρος για να αποκαταστήσει τη ζημιά 

Τα σκυλιά του Σαρκοζί και όχι η Τριερβελέρ κατέστρεψαν το σαλόνι στα Ηλύσια
Γερά το χέρι στην τσέπη ετοιμάζεται να βάλει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, για να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκάλεσαν τα αγαπημένα του τετράποδα.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Closer", τα αγαπημένα σκυλιά του Σαρκοζί κατέστρεψαν τα έπιπλα ενός σαλονιού μεγάλης αξίας στο Μέγαρο των Ηλυσίων κατά τη διάρκεια της θητείας του (2007- 2012).

Όπως αποκαλύπτει το σκανδαλοθηρικό γαλλικό περιοδικό, τα τρία αγαπημένα τετράποδα του πρώην προέδρου κατέστρεψαν, μεταξύ άλλων, τα υφάσματα των επίπλων κι έσπασαν πιάτα-αντίκες. Σύμφωνα με εκτιμητές έργων τέχνης, οι ζημιές υπολογίζονται σε 6.600 ευρώ.

Τα σκυλιά του Σαρκοζί, με τα ονόματα "Κάρλα" (είχε την φαεινή ιδέα να δώσει το όνομα της τρίτης συζύγου του στο θηλυκό τετράποδο), "Ντουμπλντόρ" και "Τουμί", αισθάνθηκαν τόσο άνετα σ΄ ένα από τα σαλόνια του προεδρικού μεγάρου και στο πλαίσιο του παιχνιδιού, άφησαν τα "αποτυπώματά τους" στα έπιπλα του σαλονιού, σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό. Το "Closer"υπενθυμίζει επίσης, πως, αρχικά, γι΄αυτές τις ζημιές, είχε κατηγορηθεί η Βαλερί Τριερβελέρ, πρώην ερωμένη του Γάλλου προέδρου.

Ο γαλλικός Τύπος, επικαλούμενος Γάλλους αξιωματούχους, είχε γράψει ότι η δημοσιογράφος του "Paris Match", όταν είχε μάθει για την "ανάρμοστη" σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ κάτω από τη... μύτη της, τα έκανε γυαλιά-καρφιά στο προεδρικό μέγαρο. Το δημοσίευμα του "Closer" έρχεται να δικαιώσει την απατημένη πρώην "πρώτη κυρία" της Γαλλίας ρίχνοντας την ευθύνη για τις ζημιές στο Ελιζέ στα τετράποδα του Νικολά Σαρκοζί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης