Εκπρόσωπος Τριερβελέρ: «Ηλίθιες φήμες» ότι η Βαλερί τα... έσπασε

Εκπρόσωπος Τριερβελέρ: «Ηλίθιες φήμες» ότι η Βαλερί τα... έσπασε

Τι ανέφερε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Τριερβελέρ - Δεξιός μπλόγκερ έκανε το... κακό, διαδίδοντας τη φήμη - Στα 5.000 retweets η ανυπόστατη (;) είδηση

Εκπρόσωπος Τριερβελέρ: «Ηλίθιες φήμες» ότι η Βαλερί τα... έσπασε
Διαψεύδει κατηγορηματικά το γραφείο Τύπου της Βαλερί Τριερβελέρ πως η «Πρώτη Κυρία» τα... έσπασε στο γραφείο του Γάλλου προέδρου, προκαλώντας μάλιστα ζημιές ύψους 3 εκατ. ευρώ, όταν έμαθε για τη σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου της Τριερβελέρ επιχείρησε να περιορίσει το θόρυβο που προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα στο Παρίσι, ύστερα από τον ισχυρισμό ενός μπλόγκερ την Τρίτη ότι η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας τα είχε κάνει γυαλιά καρφιά στο Ελιζέ.

Κλείσιμο
Ο ισχυρισμός για ζημιές ύψους 3 εκατ. ευρώ στο γραφείο του Ολάντ - με πρωταγωνίστρια την Τριερβελέρ η οποία εμφανίστηκε στις 10 Ιανουαρίου να καταστρέφει αντίκες, συλλεκτικά βάζα και έπιπλα - έγινε, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, από έναν δεξιό μπλόγκερ, τον LeColonel.net, και αναπαράχθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως πραγματικό γεγονός. 

Τόσο όμως το γραφείο της Τριερβελέρ όσο και το Μέγαρο των Ηλυσίων -μέσω της αρμόδιας επιτροπής για τον εξοπλισμό του Ελιζέ-  διέψευσαν αυτές τις πληροφορίες. 

«Πρόκειται για ηλίθιες φήμες του Διαδικτύου. Πρώτα ήταν ότι η Βαλερί ήθελε να αυτοκτονήσει, τώρα αυτό!» σχολίασε ο δημοσιογράφος Πατρίς Μπιανκόν, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Τριερβελέρ. 

Να σημειωθεί πως το επίμαχο tweet του συγκεκριμένου μπλόγκερ αναπαράχθηκε περισσότερες από 5.000 φορές στο Twitter και η φράση-κλειδί #3millionsdeuros, από το υποτιθέμενο ύψος των ζημιών που δήθεν προκάλεσε η Τριερβελέρ, έγινε ανάρπαστη στο συγκεκριμένο μέσω κοινωνικής δικτύωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης