Ινδία: Ελεγκτής σκότωσε γυναίκα επειδή ήθελε να επιβιβαστεί στην Α' θέση

Ινδία: Ελεγκτής σκότωσε γυναίκα επειδή ήθελε να επιβιβαστεί στην Α' θέση

Η άτυχη 32χρονη έπεσε στις ράγες και σκοτώθηκε - Επιβάτες της αμαξοστοιχίας που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν στον ελεγκτή

Ινδία: Ελεγκτής σκότωσε γυναίκα επειδή ήθελε να επιβιβαστεί στην Α' θέση
Mία 32χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στην Ινδία, όταν ο ελεγκτής εισιτηρίων τρένου την έσπρωξε από κινούμενη αμαξοστοιχία στην οποία επέβαιναν με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πέσει εκτός συρμού, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ειδικότερα, το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Τζαλγκαόν στο δυτικό κρατίδιο Μαχαράστρα.

Όπως δήλωσε ο αστυνομικός Χεμράζ Αμπεκάρ, το περιστατικό άρχισε όταν τα δύο παιδιά της άμοιρης γυναίκας επιβιβάστηκαν σε βαγόνι της Α’ θέσης, που είχε κλιματισμό. Ωστόσο, ο ελεγκτής είπε στην 32χρονη πως τα εισιτήρια που είχαν αγοράσει είχαν εκδοθεί για τη Β’ θέση.

Στη συνέχεια, ο ελεγκτής έσπρωξε την άτυχη γυναίκα έξω από τη θύρα, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στις ράγες. Επιβάτες της αμαξοστοιχίας που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν στον ελεγκτή, τον ακινητοποίησαν και κατόπιν τον παρέδωσαν στις Αρχές.

Κλείσιμο
Συγγενείς του θύματος, που ονομαζόταν Ουτζουάλα Πάντεϊ, είπαν ότι ο άνδρας τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι η Αστυνομία διεξάγει έρευνα σε βάρος του ελεγκτή και ότι ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία, όχι για φόνο από πρόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης