Γαλλία: Επαναπατρίστηκαν οι σοροί των δύο δημοσιογράφων
Στο Μπαμάκο οι κάτοικοι πραγματοποίησαν πομπή στη μνήμη τους, κρατώντας τις φωτογραφίες τους.
Οι σοροί των δύο Γάλλων δημοσιογράφων έφτασαν σήμερα στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκωλ στο Παρίσι. Εκεί ήταν ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Λοράν Φαμπιούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Γάλλοι ανακριτές θα αναχωρήσουν για το Μάλι για να ερευνήσουν την υπόθεση. Οι αρχές της χώρας προχώρησαν στις συλλήψεις 10 υπόπτων για την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο δημοσιογράφων.
Στο Μπαμάκο οι κάτοικοι πραγματοποίησαν πομπή στη μνήμη τους, κρατώντας τις φωτογραφίες τους.
Οι δύο Γάλλοι δημοσιογράφοι απήχθησαν στην πόλη Κιντάλ, στο βόρειο τμήμα του Μάλι. Και οι δύο εργάζονταν για το κρατικό ραδιόφωνο της Γαλλίας RFI.
Κλείσιμο
Με αφορμή τη δολοφονία των δημοσιογράφων, η εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης δήλωσε ότι η χώρα θα ενισχύσει την στρατιωτική της παρουσία στο Μάλι.
Ανάλογη ήταν και η δήλωση του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς.
Ο πρόεδρος του Μάλι Ιμπραήμ Μπουμπακάρ Κεϊτά δήλωσε ότι η χώρα του θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να βρεθούν αυτοί που ευθύνονται για την δολοφονία των δύο δημοσιογράφων.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.