Ελληνικά τα 15 από τα 20 νησιά με τα καλύτερα ξενοδοχεία για τους Βρετανούς

Ελληνικά τα 15 από τα 20 νησιά με τα καλύτερα ξενοδοχεία για τους Βρετανούς

Εάν εξαιρέσει κανείς τα νησιά Κάπρι της Ιταλίας (6η θέση, 85,59 βαθμοί) και Μαδέρα της Πορτογαλίας (13η θέση, 84,57 βαθμοί), πρωταγωνιστής της κατάταξης είναι η Ελλάδα

Ελληνικά τα 15 από τα 20 νησιά με τα καλύτερα ξενοδοχεία για τους Βρετανούς
Δεκαπέντε από τα 20 νησιά στην Ευρώπη με ξενοδοχεία που συγκεντρώνουν τις καλύτερες κριτικές από τους Βρετανούς τουρίστες, είναι ελληνικά, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη Ευρωπαϊκών Νησιών που συνέταξε η βρετανική έκδοση της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών trivago.

Παρότι η πρώτη θέση ανήκει στο νησί Isle of Arran της Σκωτίας, το οποίο κρίθηκε ότι διαθέτει τα πιο αξιόλογα ξενοδοχεία σε ευρωπαϊκό νησί, βάσει των κριτικών που συγκέντρωσαν από Βρετανούς τουρίστες (βαθμολογία 88,16), η κατάταξη των 20 κατακλύζεται από ελληνικά νησιά.

Εάν εξαιρέσει κανείς τα νησιά Κάπρι της Ιταλίας (6η θέση, 85,59 βαθμοί) και Μαδέρα της Πορτογαλίας (13η θέση, 84,57 βαθμοί), πρωταγωνιστής της κατάταξης είναι η Ελλάδα.

Κλείσιμο
Έτσι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία εντοπίζονται στην Αστυπάλαια (2η θέση, 87,48 βαθμοί), στη Σίφνο (3η θέση, 86,21 βαθμοί) και στην Ίο (4η θέση, 85,82 βαθμοί).

Στην έρευνα ελήφθησαν υπόψη τα νησιά της Ευρώπης με τουλάχιστον 30 ξενοδοχεία και τα ξενοδοχεία που διέθεταν τουλάχιστον 20 κριτικές.Ο δείκτης αποτελεί τη μέση αξιολόγησης που λαμβάνεται από τον Δείκτη Αξιολόγησης της trivago, ο οποίος αντλεί στοιχεία από 220 εκατ. κριτικές από 34 ιστοσελίδες.

Δείτε την κατάταξη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης