CallGreece.gr: Το ελληνικό τουριστικό «Google» είναι εδώ

CallGreece.gr: Το ελληνικό τουριστικό «Google» είναι εδώ

Δίνει σε κάθε επισκέπτη της Ελλάδας τη δυνατότητα να εξυπηρετηθεί στη μητρική του γλώσσα

CallGreece.gr: Το ελληνικό τουριστικό «Google» είναι εδώ
Το CallGreece.gr έλαβε μέρος στην Παγκρήτια έκθεση τουριστικής προβολής «Κρήτη. Η μεγάλη συνάντηση», που πραγματοποιήθηκε   από 28 έως 31 Μαρτίου 2014  στον εκθεσιακό χώρο Τεχνόπολις, του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Το CallGreece.gr είναι η πρώτη διαδικτυακή πύλη που συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που ενδιαφέρουν κάθε επισκέπτη της χώρας μας δημιουργώντας έναν κόμβο ενημέρωσης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Κλείσιμο
Με βασικό καθοδηγητή την Condatel - η οποία έχει αναπτύξει μια πρωτοποριακή διαδραστική πλατφόρμα αξιοποιώντας στο έπακρο τις σύγχρονες τεχνολογίεςτου Internet, της Πληροφορικήs, των Τηλεπικοινωνιών και των Mobiles – o χρήστης του Portal CallGreece.gr έχει την οnline & telecom δυνατότητα της άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας.

Στόχοςτου Callgreece.gr είναι να κερδίσει το στοίχημα  με τον εισερχόμενο τουρισμό δίνοντας σε κάθε επισκέπτη της χώρας μας τη δυνατότητα να εξυπηρετηθεί στη μητρική του γλώσσα.

Καλώντας από το εξωτερικό – με ένα και μοναδικό international αριθμό θα συνδέεται από τη χώρα του με το άρτια εκπαιδευμένο call center του CallGreece.gr και θα μπορεί να ενημερώνεται άμεσα για οποιαδήποτε πληροφορία αναζητά όπως: Μετακίνηση, Διαμονή, Εστίαση, Δραστηριότητες, Προτάσεις, Κρατήσεις (χωρίς προμήθεια), Προσφορές, Πρόνοια, Πληροφορίες για δημόσιες υπηρεσίες-οργανισμούς, Προώθηση καταγγελιών κ.α.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης