Έγινε viral: Φαρσέρ λέει ότι αποκάλυψε κρυφή υποδοχή για ακουστικά του iPhone 7 και κέρδισε 10 εκατ. views

Έγινε viral: Φαρσέρ λέει ότι αποκάλυψε κρυφή υποδοχή για ακουστικά του iPhone 7 και κέρδισε 10 εκατ. views

Παρά το εξωπραγματικό της πρότασής του, υπάρχουν αρκετοί που το προσπάθησαν

Έγινε viral: Φαρσέρ λέει ότι αποκάλυψε κρυφή υποδοχή για ακουστικά του iPhone 7 και κέρδισε 10 εκατ. views
Όταν πρόκειται για το iPhone οι πιστοί οπαδοί του έχουν αποδείξει ότι θα κάνουν τα πάντα είτε για να το αποκτήσουν είτε για να το βελτιώσουν.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι το βίντεο που ετοίμασε φαρσέρ υποστηρίζοντας ότι αποκάλυψε κρυφή υποδοχή για τα ακουστικά του iPhone 7 το οποίο λανσαρίστηκε με ασύρματα ακουστικά, έχει πλέον πάνω από 10 εκατομμύρια views.

Το ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο φαρσέρ υποστηρίζει ότι για να βρει κανείς την κρυφή υποδοχή πρέπει να ανοίξει μια τρύπα με τρυπάνι στην κάτω πλευρά του κινητού τηλεφώνου.

Στο βίντεο ο φαρσέρ αρχικά ανοίγει μια τρύπα διαμέτρου 3,5 χιλιοστών στην κάτω αριστέρά πλευρά του iPhone7. Στη συνέχεια δείχνει να ακούγεται μουσική από το smartphone μόνο που ο ήχος ακούγεται από το μεγάφωνο του κινητού και όχι από τα ακουστικά που έχει τοποθετήσει στην τρύπα που άνοιξε.

Παρόλη την εξωπραγματική μέθοδο που υποτίθεται ότι αποκαλύπτει ο φαρσέρ με το παρατσούκλι Maksimuk, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επιχειρήσει να εφαρμόσουν τη μέθοδό του με τραγικά αποτελέσματα.
Κλείσιμο

«Το έκανα και τώρα δεν δουλεύει καθόλου η οθόνη μου» έγραψε ένας χρήστης με το όνομα Artur. «Μου κάνεις πλάκα. Περίμενα να κοιμηθεί ο πατέρας μου, να πάρω το τρυπάνι του και να ανοίξω την τρύπα στο κινητό και τώρα δεν δουλεύει» έγραψε ο Lukelaluke123.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος τρυπήσει το iPhone7 του όχι μόνο δεν θα βρει υποδοχή για ακουστικά αλλα θα καταστρέψει την αδιάβροχη οθόνη, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου κινητού της Apple.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης