Μια start-up επιχειρεί να μειώσει το κόστος των μικρομεταφορών εντός της Ε.Ε.

Μια start-up επιχειρεί να μειώσει το κόστος των μικρομεταφορών εντός της Ε.Ε.

Προσφέρει πρόσβαση σε υπηρεσίες μεταφοράς πακέτων και εμπορευμάτων με τιμές έως και 70% χαμηλότερα από την αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίζει άμεσα το τελικό κόστος αποστολής

Μια start-up επιχειρεί να μειώσει το κόστος των μικρομεταφορών εντός της Ε.Ε.
Έχοντας ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια στη Σλοβενία, η Eurosender έχει αναπτύξει τη δραστηριότητά της σε 26 ευρωπαϊκές χώρες, επιχειρώντας να απαντήσει στην ανάγκη των επιχειρήσεων και των ιδιωτών καταναλωτών για μία πλατφόρμα αποστολών που συγκεντρώνει τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες courier στην Ευρώπη.

Προσφέρει πρόσβαση σε υπηρεσίες μεταφοράς πακέτων και εμπορευμάτων με τιμές έως και 70% χαμηλότερα από την αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίζει άμεσα το τελικό κόστος αποστολής. Η αποτελεσματικότητα της Eurosender βασίζεται στην πλατφόρμα της, η οποία συγκεντρώνει τις ανάγκες μεταφορών των πελατών, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερες τιμές για εκείνους, σε συνεργασία με εταιρείες courier που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη. 

Στην Ελλάδα το κοινό-στόχος είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν υπηρεσίες αποστολών σε σταθερή βάση, καθώς και μικρές εταιρείες οι οποίες λόγω του μικρού αριθμού πακέτων ή και λόγω ακανόνιστης δραστηριότητας αποστολών έχουν μικρή διαπραγματευτική ικανότητα με τις εταιρείες courier. Στον τομέα των ιδιωτών καταναλωτών, η Eurosender θέτει ως στόχο τους καταναλωτές με συγγενείς που ζουν, εργάζονται ή φοιτούν στο εξωτερικό.

Κλείσιμο
Δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά της ως μία start-up πλατφόρμα που δημιουργήθηκε αρχικά για εξυπηρετεί σπουδαστές και ομογενείς, η Eurosender έχει συγκεντρώσει επενδύσεις ύψους σχεδόν 600.000 ευρώ. Επιπλέον, όμιλος Σλοβένων επιχειρηματιών επένδυσε πρόσφατα στη Eurosender, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αποτιμάται αυτή τη στιγμή συνολικά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης