Γιατί κατέρρευσε το Twitter για 45 λεπτά

Γιατί κατέρρευσε το Twitter για 45 λεπτά

«Kάτι έχει πάει τεχνικά στραβά» ενημέρωνε η δημοφιλής πλατφόρμα microblogging τους χρήστες της 

Γιατί κατέρρευσε το Twitter για 45 λεπτά
Προβλήματα σύνδεσης, τόσο μέσω των εφαρμογών για φορητές συσκευές, όσο και μέσω web αντιμετώπισαν για 45 λεπτά οι χρήστες του Twitter.

Η δημοφιλής πλατφόρμα microblogging έμεινε εκτός λειτουργίας και όποιος δοκίμαζε να συνδεθεί μέσω web ενημερωνόταν πως “κάτι έχει πάει τεχνικά στραβά”.

Είναι ακόμα αδιευκρίνιστο αν το πρόβλημα είχε αντίκτυπο στο σύνολο των χρηστών, υπήρξαν ωστόσο αρκετές αναφορές περί αδυναμίας σύνδεσης στην υπηρεσία από διαφορετικά σημεία του κυβερνοχώρου.

Κλείσιμο
Εκπρόσωποι της εταιρείας επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του προβλήματος και ενημέρωσαν πως οι τεχνικοί εργάζονταν για την αποκατάστασή του. Παράλληλα, στην πρώτη σελίδα του Twitter στο web, εμφανιζόταν το μήνυμα: «Περιμένουμε να επιστρέψουμε σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε το Twitter status. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας»!

Στις 20:30 (ώρα Ελλάδας), στον λογαριασμό του Twitter αναφερόταν πως «οι περισσότεροι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πρόσβαση στο Twitter στο διαδίκτυο ή στις εφαρμογές στο κινητό τους. Το εξετάζουμε».

Μια ώρα μετά (στις 21:00) η πρόσβαση στην υπηρεσία φαίνεται πως έχει αποκατασταθεί και τα προβλήματα δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί.

Με ένα νέο twitter status, η εταιρία ενημέρωσε πως «κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης ανανέωσης σε μια από τις κεντρικές μας υπηρεσίες αντιμετωπίσαμε απρόσμενες επιπλοκές, που κατέστησαν το Twitter μη διαθέσιμο».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης