Europa League: Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός για την πρώτη «σύγκρουση» με την ΑΪΚ

Europa League: Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός για την πρώτη «σύγκρουση» με την ΑΪΚ

Δεν θέλει να ξαναζήσει το περσινό κάζο από την Καμπάλα - Στραματσόνι: «Να δείχνουμε στο γήπεδο ποιος είναι ο Παναθηναϊκός» - Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Europa League: Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός για την πρώτη «σύγκρουση» με την ΑΪΚ
«Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε» στον Παναθηναϊκό την περσινή σεζόν, καθώς αφενός δεν μπόρεσε να κυνηγήσει ούτε μία στιγμή τον Ολυμπιακό στην κανονική διάρκεια της Σουπερλίγκας, αφετέρου έχασε την 1η θέση στα πλέι-οφ από τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε σε Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ από Ατρόμητο και Γκαμπάλα αντίστοιχα. 

Η τελευταία είναι ο εφιάλτης του «τριφυλλιού» και αυτό που θέλουν περισσότερο από κάθετι άλλο είναι να μην αποδειχθεί η ΑΪΚ Στοκχόλμης... νέα Καμπάλα. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος των πράσινων στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στη σουηδική ομάδα, την οποία υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21:00, ΟΤΕ Sport1) στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Κλείσιμο
Ο Ράσμους Τελάντερ είναι η μοναδική πλην όμως γνωστή κι όχι απρόοπτη απουσία από την αποστολή του Παναθηναϊκού. Ο Αντρέα Στραματσόνι πήρε στην αποστολή όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και υπολογίζει κανονικά και τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και είναι 100% έτοιμος. 

Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Κουτρουμπής, Μολέδο, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Μπεργκ. 

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.


Στραματσόνι: «Να δείχνουμε στο γήπεδο ποιος είναι ο Παναθηναϊκός»

Ο Ιταλός κόουτς έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου για δύο παιχνίδια – τελικούς δεδομένης της ανάγκης που έχουν οι «πράσινοι» για την πρόκριση και την ενδεχόμενη παρουσία στους ομίλους που είναι ο απώτερος σκοπός, ενώ, υπογράμμισε πως άσχετα από το όνομα του αντιπάλου, ακόμα κι αν αυτός είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ο φετινός Παναθηναϊκός χτίστηκε για νίκες.


Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς Νούρλινγκ πήρε μαζί του στην Αθήνα 19 ποδοσφαιριστές. Σε σχέση με αυτό τον αγώνα επιστρέφει ο βασικός χαφ Σούντγκρεν), νοκ άουτ τέθηκε ο ταλαντούχος επιθετικός Ισάκ. Παραμένει στα «πιτς» ο χρήσιμος μέσος Ετούχου, με 4-4-2 θα παρατάξει την ομάδα του λογικά ο Σουηδός προπονητής.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Κάρλγκρεν – Χάουκσον, Κάρλσον, Χόιβελντ, Γιόχανσον – Ισιζάκι, Σούντγκρεν, Οφόρι, Μπλόμπεργκ – Άβντιτς, Μαρκάνεν


Νόρλινγκ: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά έχω καλό προαίσθημα»

Τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό έδωσε ο προπονητής της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ρίκαρντ Νόρλινγκ: «Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά έχουμε ένα καλό προαίσθημα. Ας ξεκινήσουν τα παιχνίδια και θα δούμε στην συνέχεια τι μπορεί να συμβεί», τόνισε ο Σουηδός προπονητής. 

«Έχουμε προετοιμαστεί και ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά. Σκοπός μας είναι να αμυνθούμε σωστά. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια και θα τα αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά», πρόσθεσε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης