Champions League: Σε ματς-θρίλερ, η Γιουβέντους 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι - Δείτε τα γκολ όλων των αγώνων

Champions League: Σε ματς-θρίλερ, η Γιουβέντους 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι - Δείτε τα γκολ όλων των αγώνων

Ατλέτικο Μαδρίτης-Γαλατασαράι 2-0, Γκλάντμπαχ-Σεβίλλη 4-2, Μάλμε-Παρί 0-5, Μάντσεστερ Γ.-Αϊντχόβεν 0-0, Σαχτάρ-Ρεάλ Μαδρίτης 3-4

Champions League: Σε ματς-θρίλερ, η Γιουβέντους 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι - Δείτε τα γκολ όλων των αγώνων
Φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου είναι πλέον η ομάδα της Γιουβέντους, μετά την επικράτησή της επί της Μάντσεστερ Σίτι, με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Το «χρυσό» τέρμα της «Γηραιάς Κυρίας» σημείωσε στο 18' ο Μάριο Μάντζουκιτς, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν στο δεύτερο ημίχρονο τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο Ντιμπάλα σημάδεψε από απόσταση αναπνοής το δοκάρι της εστίας των Άγγλων.

Κλείσιμο


Σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στον όμιλο (Γκλάντμπαχ-Σεβίλλη 4-2), τόσο η Γιουβέντους όσο και η Σίτι εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στους «16» του θεσμού, ενώ το ενδιαφέρον ενόψει της 6ης αγωνιστικής, εστιάζεται αποκλειστικά στην πρώτη θέση, η οποία δίνει πλεονέκτημα στην κλήρωση της επόμενης φάσης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League έχουν ως εξής: 

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-4

Το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα άφησε ανοικτές πληγές, οι οποίες φάνηκε να μεγαλώνουν μετά τη συνέντευξη τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ και σίγουρα δεν γιατρεύτηκαν στο ταξίδι στην Ουκρανία. Αν και αρχικά φάνηκε ότι η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θα έκανε περίπατο, γλύφονταν τις πληγές της, αγχώθηκε στο φινάλε, καθώς το 0-4 έγινε λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης 3-4. Μεταξύ αυτών που δέχτηκαν κριτική, ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που όμως ήταν και εκείνος που με δύο γκολ και άλλες τόσες ασίστ οδήγησε τη Ρεάλ στο δύσκολο τελικά πέρασμα από την Ουκρανία.

Ο CR7 που έκανε το καλύτερο του ματς εδώ και αρκετό καιρό, ξεκίνησε το μέτρημα με εξ επαφής κεφαλιά 18'. Η φάση ξεκίνησε με ασίστ του Μπέιλ, ο οποίος μέτρησε δύο τέτοιες στο παιχνίδι, ενώ είχε να κάνει στο Champions League από τον Σεπτέμβριο του 2014. Οι Μαδριλένοι πάτησαν γκάζι στο Β' μέρος και φάνηκε ότι θα σκότωναν τους Ουκρανούς. Ο Κριστιάνο... κέρασε τους Μόντριτς (50'), Καρβαχάλ (53'), με τον τελευταίο να βάζει με υπέροχο αριστερό το πρώτο του γκολ στον θεσμό. Ακολούθησε ασίστ Μπέιλ και το 4-0 από τον Κριστιάνο σε δύο χρόνους (70'). Με αυτό τον τρόπο ο Πορτογάλος έχει πλέον 23 ντομπλέτες στον θεσμό, ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι.

Μόνο που από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν και εκτέθηκαν οι αδυναμίες τους. Ο Καζεμίρο (77') έκανε αχρείαστο πέναλτι στον Τάισον και ο Αλεξ Τεϊσέιρα ευστοχώντας υποχρέωσε τη Ρεάλ να δεχτεί το πρώτο φετινό τέρμα της. Και όχι μόνο αυτό. Θα δεχόταν τρία σε 11 λεπτά Στο 84' έπειτα από κεφαλίτσες σκόραρε και ο Ντεντίνιο, για να βάλει και δεύτερο προσωπικό ο Αλεξ Τεϊσέιρα και να κάνει άνω κάτω το παιχνίδι. Τελικά τέλος καλό όλα καλά για τη Ρεάλ, η οποία κλείδωσε την κορυφή του 1ου ομίλου και δεν την χάνει ακόμα και εάν ηττηθεί στην τελευταία αγωνιστική. Το θέμα βέβαια είναι ότι ξανά παρουσίασε σοβαρά προβλήματα. Σε αυτά προστίθεται και ο τραυματισμός του Βαράν.

Σαχτάρ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιατόβ, Ορντετς, Στεπανένκο, Ρακίτσκι, Αζεβέδο (63' Ντεντίνιο), Φρεντ, Μπερνάρντ, Μάρλος (61' Τάισον), Κόμπιν, Αλεξ Τεϊσέιρα, Γκλάντκι (73' Φερέιρα)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ράφα Μπενίτεθ): Κασίγια, Βαράν (18' Ντανίλο), Πέπε, Νάτσο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κόβατσιτς, Μόντριτς (61' Κρόος), Ισκο, Μπέιλ (70' Μπενζεμά), Κριστιάνο Ρονάλντο

Μάλμε – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5

Η Παρί Σεν Ζερμέν χρειαζόταν νίκη για να σφραγίσει την παρουσία της στα νοκ άουτ και το έκανε στην πόλη που ανέδειξε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Ιμπρα σκόραρε κόντρα στην παλιά του αγάπη, Μάλμε, και δεν το πανηγύρισε, ο Ντι Μαρία έβαλε δύο γκολ και οι Παριζιάνοι μετά το 0-5 στην Σουηδία είναι αυτοί που ακολουθούν την Ρεάλ Μαδίτης στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης. Στο 3' ο Φαν Ντε Βιλ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αντριέν Ραμπιό σκόραρε με κεφαλιά και έγινε ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης της Παρί που σκοράρει στο Champions League μετά τον Μαρκίνιος (0-1). Η ομάδα του Λοράν Μπλαν δεν άργησε να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία το ματς στο Swedbank Stadion καθώς στο 14' ο Ντι Μαρία με ωραίο τεχνικό σουτ από πάσα του Ματουιντί νίκησε τον Βίλαντ (0-2).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49') ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε τη μπάλα στα αριστερά από τον Ματουιντί και πλασέ στην ανοικτή γωνία έκανε το 0-3 και στο 68' μετά τη σέντρα του Μάξουελ ο Ντι Μαρία έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι (0-4). Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 82' ο Λούκας Μόουρα με εκτέλεση φάουλ σαν και αυτή του Ζλάταν στο Δανία-Σουηδία.

Μάλμε (Αγκε Χαρέιντε): Βίλαντ, Μπένγκτσον, Τίνερχολμ, Κονατέ, Μπρόρσον, Αντού (81' Ράκιπ), Λεβίκι, Ρόντιτς (60' Εϊκρεμ), Ρόζενμπεργκ, Μπέργκετ, Τζούρντιτς (69' Κρουν).


Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Τραπ, Φαν Ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Τιάγκο Μότα (69' Λούκας Μόουρα), Ραμπιό, Ματουιντί, Ντι Μαρία (69' Σταμπουλί), Ιμπραΐμοβιτς (85' Αγκουστίν), Καβάνι. 

1ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Ρεάλ Μαδρίτης    13 (11-3)
2. Παρί        10 (10-1)
3. Σαχτάρ        3 (7-12)
4. Μάλμε        3 (1-13)

Τελευταία αγωνιστική (8 Δεκεμβρίου)
Παρί – Σαχτάρ
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλμε

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αϊντχόφεν 0-0

Με νίκη η Γιουνάιτεντ θα ήταν ήδη στους «16» και θα έπαιζε την τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία με έπαθλο την πρώτη θέση. Τελικά, το ματς με την Βόλφσμπουργκ θα είναι επιβίωσης. Οι κόκκινοι διάβολοι κόλλησαν στο 0-0 με την Αϊντχόφεν στο Μάντσεστερ και μπορεί να παραμένουν στο +1 από τους Ολλανδούς, όμως χάνουν στην ισοβαθμία...

Με νίκη η Γιουνάιτεντ θα ήταν ήδη στους «16» και θα έπαιζε την τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία με έπαθλο την πρώτη θέση. Τελικά, το ματς με την Βόλφσμπουργκ θα είναι επιβίωσης. Οι κόκκινοι διάβολοι κόλλησαν στο 0-0 με την Αϊντχόφεν στο Μάντσεστερ και μπορεί να παραμένουν στο +1 από τους Ολλανδούς, όμως χάνουν στην ισοβαθμία...

Η μοιραία φιγούρα των γηπεδούχων, που δεν ικανοποίησαν για ακόμη μία φορά, ήταν ο Λίνγκαρντ, που έχασε κλασικές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι θα παίξουν αμυντικά και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 6' με το μακρινό σουτ του Σβάινσταϊγκερ. Οι παίκτες του Φαν Χάαλ ανέβασαν ταχύτητα μετά το 22', με τον Λίνγκαρντ να χάνει την πρώτη ευκαιρία και στον Σνάιντερλεν τη δεύτερη στο 31'. Ο Ντε Χέα χρειάστηκε να επέμβει μόλις μία φορά στο πρώτο ημίχρονο στην προσπάθεια του Χέντριξ (33'). Ο Μαρσιάλ έχασε την επόμενη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ στο 37', με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, με τους Σνάιντερλεν (46') και Ντεπάι (49') να απειλούν, όμως στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Ξαφνικά, οι παίκτες του Φαν Χάαλ ξέμειναν από ιδέες στην επίθεση, με τον Λίνγκαρντ να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 73' και τον Φελαϊνί να έχει μπει από το 58' για τις κλασικές γιόμες. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο εκνευριστικό ήταν το παιχνίδι των γηπεδούχων. Όχι ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν περισσότερα, αλλά εκείνοι ήξεραν τι ήθελαν. Οι παίκτες του Κοκού κατάφεραν να κρατήσουν με άνεση το προβάδισμα μέχρι το τέλος και με νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στην Ολλανδία την τελευταία αγωνιστική θα εξασφαλίσουν την πρόκριση ό,τι και να συμβεί στη Γερμανία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λουίς Φαν Χαάλ): Ντε Χέα, Ρόχο, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Νταρμιάν (85' Μάτα), Σνάιντερλεν, Σβάινσταϊγκερ (58' Φελαϊνί), Λίνγκαρντ, Ντεπάι (59' Γιανγκ), Ρούνεϊ, Μαρσιάλ

Αϊντχόφεν (Φιλίπ Κοκού): Ζουτ, Αρίας, Μπρούμα, Μορένο, Μπρένετ, Χέντριξ (60' Ισιμάτ-Μιρέν), Πρέπερ, Γκουαρδάδο, Νάρσιγκ (18' Περέιρο), Λοκάντια, Ντε Γιονγκ

Βαθμολογία

1. Βόλφσμπουργκ   9 (6-4)
2. Μάντσεστερ Γ.   8 (5-4)
3. Αϊντχόφεν   7 (6-6)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας   4 (4-7)

Επόμενη αγωνιστική (τελευταία)

Βόλφσμπουργκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Αϊντχόφεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βόλφσμπουργκ 0-2

Τεράστιο διπλό για τη Βόλφσμπουργκ στη Μόσχα, επικράτησε 2-0 της ΤΣΣΚΑ και πάτησε κορυφή! Στους 9 βαθμούς οι Γερμανοί και έκαναν τεράστιο βήματα για την πρόκριση στη φάση των «16». Εξαιρετικός ο Σίρλε, ήταν ο κορυφαίος των «λύκων», οι οποίοι στην τελευταία στροφή υποδέχονται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπήκε πιο δυνατά, και με τον Ντουμπία πιο κινητικό προσπάθησε να απειλήσει. Ωστόσο, έπειτα τα πρώτα λεπτά, το σκηνικό άλλαξε, η Βόλφσμπουργκ ισορρόπησε, πήρε τον έλεγχο τα πήγε περίφημα στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ είχε κατοχή μπάλας που άγγιζε το... 67% στο πρώτο μισάωρο! Οι Γερμανοί είχαν παγώσει το παιχνίδι και έπαιζαν στο ρυθμό που ήθελαν. Η πρώτη καλή φάση του ματς για τους γηπεδούχους ήρθε στο 34', αλλά ο Μούσα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Μπενάλιο! Το ημίχρονο έκλεισε με τη Βόλφσμπουργκ να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, όχι όμως και τις φάσεις για κάτι περισσότερο.

Διαφορετικό σκηνικό στην επανάληψη, η ΤΣΣΚΑ μπήκε ορεξάτη και στο 49' είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Μπενάλιο έσωσε την εστία του στην προσπάθεια του Μιλάνοφ. Οι Μοσχοβίτες έγιναν πιο πιεστικοί και στο 54' ο Μούσα έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν στο 61' όταν και ο Σίρλε πήρε θέση στο βασικό σχήμα. 

Ετσι, έξι λεπτά αργότερα, από βαθιά μπαλιά του Ντάντε, ο Ντοστ άφησε έξυπνα και ο 25χρονος επιθετικός από πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Βέβαια, το γκολ χρεώθηκε στον γκολκίπερ, Ακινφέεβ, ο οποίος βοήθησε τα... μέγιστα! Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 88' ήρθε το δεύτερο χτύπημα! Ο Σίρλε με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0! Μάλιστα, η Βόλφσμπουργκ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά η προσπάθεια του Μπέντνερ βρήκε το δοκάρι!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γαλατασαράι 2-0

Σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει. Οπως και στο πρωτάθλημα όμως έχει τον τρόπο να κερδίζει τα ματς της. Για την ακρίβεια κάνει τα αυτονόητα, έχοντας μπροστάρη τον Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν εκείνος που έβαλε τα δύο γκολ στο 2-0 επί της Γαλατάσαραϊ, η οποία με τη σειρά της δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

Ο Σνάιντερ απείλησε με ένα σουτ που έξυσε το δοκάρι του Ομπλάκ, αλλά έκτοτε δεν έκαναν τίποτ' άλλο οι Τούρκοι. Αντιθέτως, ο Γκριεζμάν ολομόναχος σκόραρε με κεφαλιά(13') και με εξ επαφής πλασέ (65'), φτάνοντας τα τέσσερα τέρματα στη διοργάνωση. Και στις δύο περιπτώσεις η τελική πάσα ήταν από τον Γκάμπι. Ο αρχηγός της ομάδας έφτασε τις οκτώ συνολικά και είναι ο πρώτος στην ιστορία της Ατλέτικο.

Πλέον για να εξασφαλίσουν το καλό εισιτήριο οι Ροχιμπλάνκος θα πρέπει να νικήσουν στην έδρα τ ης Μπενφίκα, η οποία είχε κάνει «διπλό» στη Μαδρίτη και έχει το πάνω χέρι σε αυτή την ισοβαθμία.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χοσέ Χιμένες, Γκοδίν, Χεσούς Γκάμεθ, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Τιάγκο (74' Σαούλ), Κόκε, Καράσκο (70' Ολιβερ Τόρες), Γκριεζμάν (67' Βιέτο), Φ. Τόρες

Γαλατάσαραϊ (Κλαούντιο Ταφαρέλ): Μουσλέρα, Τσετζού, Χακάν Μπαλτά (77' Γκουμούς), Σεμίχ Καγιά, Σαμπρί, Ντεναγιέρ (69' Αντίν), Μπιλάλ (62' Μπουλούτ), Καρατσάν, Οζτεκίν, Σνάιντερ, Ποντόλσκι

3ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Ατλέτικο         10 (9-2)
2. Μπενφίκα        10 (9-6)
3. Γαλατάσαραϊ    4 (5-9)
4. Αστάνα        3 (4-10)

Τελευταία αγωνιστική (8 Δεκεμβρίου)
Γαλατάσαραϊ – Αστάνα
Μπενφίκα - Ατλέτικο

Αστάνα – Μπενφίκα 2-2

Η Αστάνα έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει την έκπληξη και να μπει στη μάχη για το Europa League, όμως η Μπενφίκα κατάφερε να φύγει με ισοπαλία 2-2 από το Καζαχστάν και να διατηρήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 19' μετά από σέντρα του Καμπανάνγκα από αριστερά, ο Τουμάσι με κεφαλιά έκανε το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μπουν στο ματς στο πρώτο ημίχρονο και στο 31' οι Καζάκοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν ο Άνιτσιτς έκανε το 2-0! Ο τερματοφύλακας Έρικ ήταν σε καλή κατάσταση, έκανε ό,τι μπορούσε, για να κρατήσει το σκορ μέχρι το ημίχρονο, όμως στο 40' ο Χιμένες έβαλε ξανά την Μπενφίκα στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν λογικό να μην μπορέσουν να διατηρήσουν τον ίδιο ρυθμό σε όλο το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι. Οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές, με τον Γκουέντες να χάνει την καλύτερη και τον Χιμένες να βρίσκει και πάλι δίχτυα στο 72' για το τελικό 2-2!



 Γκλάντμπαχ-Σεβίλλη 4-2

Η μεταμορφωμένη Γκλάντμπαχ, με τον Αντρέ Σούμπερτ μόνιμα στον πάγκο, δημιούργησε αμέτρητες φάσεις, παρέσυρε και την Σεβίλλη στο Champions League και μετά το 4-2 στο Borussia Park πέρασε στην 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Για την Μπορούσια αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη σε βάρος αντιπάλου από την Ισπανία μετά το 5-1 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 1985-86. Στο 29' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι όταν ο Σάκα έκανε το σουτ εκτός περιοχής το οποίο εξελίχθηκε σε ασίστ για τον Στιντλ που σκόραρε από κοντά. Παρότι το ημίχρονο βγήκε με 1-0 τα γκολ ήρθαν βροχή στην επανάληψη.

Στο 68' ο Τζόνσον με όμορφο τεχνικό σουτ νίκησε τον Σέρχιο Ρίκο -που είχε κάνει σειρά επεμβάσεων- για το 2-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Ράφαελ πήρε την μπάλα από τον Στιντλ και με πλασέ από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι Ανδαλουσιάνοι εμφανίστηκαν στο 82' με τον Βιτόλο να τελείωνει τη φάση με τσίμπημα πάνω από Ζόμερ έπειτα από την έξυπνη ασίστ του Φερνάντο Γιορέντε (3-1), όμως οι Γερμανοί έκαναν το 4-1 στο 83' με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Στιντλ με διαγώνιο δεξί σουτ εκτός περιοχής. Το τελικό 4-2 έγραψε στο 91' ο Εβερ Μπανέγα από τη βούλα του πέναλτι.

Γκλάντμπαχ (Αντρέ Σούμπερτ): Ζόμερ, Βεντ, Τζόνσον (87' Ελβέντι), Κρίστενσεν, Νόρντβαϊτ, Ιμπραΐμα Τραορέ (13' Ντρμιτς), Στιντλ, Σάκα, Κορμπ, Νταούντ (79' Σουλτς), Ράφαελ.

Σεβίλλη (Ουνάι Εμερι): Σέρχιο Ρίκο, Τρεμουλινάς, Ραμί, Κόκε (83' Μαριάνο), Κολοτζέτζακ, Κρον-Ντέλι (64' Ν' Ζονζί), Μπανέγα, Κονοπλιάνκα, Κριχόβιακ, Βιτόλο, Γκαμεϊρό (76' Γιορέντε).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Γιουβέντους 11 (6-2)
2. Μάντσεστερ Σίτι 9 (8-6)
3. Γκλάντμπαχ 5 (6-8)
4. Σεβίλλη 3 (7-11)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/12)
Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ
Σεβίλλη-Γιουβέντους


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης