Φετφατζίδης: «Δεν μου αρέσει η σύγκριση με τον Μέσι»

Φετφατζίδης: «Δεν μου αρέσει η σύγκριση με τον Μέσι»

Αρνητικός στο να μπει στη διαδικασία σύγκρισης του ίδιου με τον Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης μιλώντας στον ιταλικό Τύπο

Φετφατζίδης: «Δεν μου αρέσει η σύγκριση με τον Μέσι»
«Δεν μου αρέσει αυτή η σύγκριση. Ο Μέσι είναι μοναδικός», αποκρίθηκε ο ποδοσφαιριστής της Τζένοα, ο οποίος κατά καιρούς έχει χαρακτηριστεί ως ο «Έλληνας Μέσι», όταν του έγινε η σχετική ερώτηση από Ιταλό δημοσιογράφο. 

Επιπλέον, ανέλυσε το Campionato και το τι θέλει να αλλάξει στο παιχνίδι του. «Ήρθα σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, που οι άμυνες είναι πολύ σφιχτές και πρέπει να βελτιωθώ στην ταχύτητα. Μου αρέσει να αγωνίζομαι από το πρώτο λεπτό, αλλά είμαι στη διάθεση του προπονητή όποτε το ζητήσει», τόνισε ο 23χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού. 

Μέχρι στιγμής ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια του πρωταθλήματος και έχει μοιράσει μια ασίστ. 

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Κλείσιμο
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης