ΝΔ: Δεν σας βρίσκει ούτε η Google - ΠΑΣΟΚ: Ψάχνετε με τους ίδιους υπολογιστές που πήγατε να βγάλετε πρόεδρο

ΝΔ: Δεν σας βρίσκει ούτε η Google - ΠΑΣΟΚ: Ψάχνετε με τους ίδιους υπολογιστές που πήγατε να βγάλετε πρόεδρο

«Ξαφνική» επίθεση από τη Χαριλάου Τρικούπη στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ειρωνική απάντηση της ΝΔ και... πόλεμος από «tweets»

ΝΔ: Δεν σας βρίσκει ούτε η Google - ΠΑΣΟΚ: Ψάχνετε με τους ίδιους υπολογιστές που πήγατε να βγάλετε πρόεδρο
«Πόλεμος» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και
ΝΔ ξέσπασε... ξαφνικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και πιο συγκεκριμένα στο Twitter-, με τα δύο κόμματα να «τρολλάρουν» το ένα το άλλο.

Όλα ξεκίνησαν από ένα «tweet» του ΠΑΣΟΚ στον επίσημο λογαρισμό του στο Twitter, με το οποίο εξαπέλυε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον, ουσιαστικά, για ανευθυνότητα.

Με αφορμή δύο δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ -η πρώτη στις 2 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την οποία είχε δηλώσει ότι δεν βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός και η δεύτερη στις 29 Μαρτίου, με την οποία ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να τολμήσει να προκηρύξει εκλογές- η Χαριλάου Τρικούπη σχολίασε: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός, αλλά ζητάει επίμονα εκλογές. Υπευθυνότητα #not».
Κλείσιμο

Το tweet ήταν αυτό:






Η Νέα Δημοκρατία δεν άφησε την «επίθεση» του ΠΑΣΟΚ να... πέσει κάτω, απαντώντας με ένα «καυστικό» και ειρωνικό... τιτίβισμα, που αναφερόταν, εμμέσως πλην σαφώς, στην εκλογική καθίζηση της Χαριλάου Τρικούπη.

Βάζοντας στη μηχανή αναζήτησης της Google το όνομα «ΠΑΣΟΚ», η ΝΔ... τρόλλαρε, αναφέροντας δηκτικά: «Δυστυχώς δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για την αναζήτηση <ΠΑΣΟΚ>».

Και προσέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο ίδιο ύφος, ότι «εναλλακτικά η Google προτείνει (suggestions) στους χρήστες να δοκιμάσουν την φράση "Λεφτά υπάρχουν"», παραπέμποντας στην αλήστου μνήμης φράση του Γιώργου Παπανδρέου.

Μπαίνοντας όμως στα σχόλια μπορεί να δει κανείς ότι η ΝΔ απάντησε με το εξής post:



Το ΠΑΣΟΚ ανταπάντησε, παραπέμποντας στην αναζήτηση «σεμνά και ταπεινά» και στον Κώστα Καραμανλή:



Και συνέχισε, προσθέτοντας, εξίσου ειρωνικά, προς τη ΝΔ: «ΥΓ: Η αναζήτηση για το ΠΑΣΟΚ να υποθέσουμε ότι έγινε από τους ίδιους υπολογιστές που προσπάθησαν να βγάλουν πρόεδρο στη ΝΔ».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης