Ο Πάνος Καμμένος μαθαίνει τον… «μικρό Αλέξη» να οδηγεί τρενάκι

Ο Πάνος Καμμένος μαθαίνει τον… «μικρό Αλέξη» να οδηγεί τρενάκι

Με σύνθημα «αναγκαίο καλό» το κόμμα του κ. Καμμένου επιχειρεί να τονίσει την αναγκαιότητα της μετεκλογικής συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ - «Πρωτότυπο κι έξυπνο» βρήκε η «Αυγή» το σποτ Καμμένου

Ο Πάνος Καμμένος μαθαίνει τον… «μικρό Αλέξη» να οδηγεί τρενάκι
Κερδίζει τις προεκλογικές εντυπώσεις το τηλεοπτικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο και τον… «μικρό Αλέξη», ένα νεαρό αγόρι που εκτροχιάζει το τρενάκι με το οποίο παίζει και χρειάζεται βοήθεια για να ξαναβάλει στις ράγες.

Το διάρκειας μόλις 36 δευτερολέπτων σποτ είναι γεμάτο υπαινιγμούς σποτ για την επιδιωκόμενη από την πλευρά των ΑΝ.ΕΛ. μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και προβάλει με έμφαση το σύνθημα «αναγκαίο καλό» που προωθεί το κόμμα του κ. Καμμένου, ευελπιστώντας ότι η παρουσία του στην επόμενη Βουλή θα συμβάλλει στην εξεύρεση κυβερνητικής λύσης.

Κλείσιμο
Το σενάριο του σποτ, το οποίο άρχισε να προβάλλεται προκαλώντας πολλές συζητήσεις για τους συμβολισμούς που περιέχει, ξεκινά παρουσιάζοντας ένα μικρό αγόρι να παίζει μέσα σε κατάστημα παιγνιδιών με ένα τρενάκι, το οποίο εκτροχιάζεται από τους αδέξιους χειρισμούς του.



Ο μικρός ζητεί τη βοήθεια του Πάνου Καμμένου για να το επαναφέρει και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του δείχνει πώς να χειρίζεται την κονσόλα και, παράλληλα, του δίνει συμβουλές για να αποφεύγει τους εκτροχιασμούς. 

«Όταν είσαι οδηγός, πρέπει να ελέγχεις πάντα την ταχύτητα...», του λέει και συμπληρώνει με νόημα: «Έτσι το τρένο δεν βγαίνει ποτέ από τις ράγες». Ο μικρός ενθουσιασμένος από τις συμβουλές λέει στον Πάνο Καμμένο: «Τελικά ήσουν πάρα πολύ καλός». «Και αναγκαίος», του απαντά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Το στόρι τελειώνει με την εμφάνιση της μητέρας του μικρού, η οποία αποκαλύπτει και το μικρό όνομα του αγοριού. «Αλέξη...τελείωνε! Ξεκόλλα!», τον καλεί, σε έναν προφανή παραλληλισμό με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποφεύγει να ξεκαθαρίσει τα της μετεκλογικής συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ.

Μέχρι στιγμής, πάντως, το κόμμα του κ. Καμμένου στις περισσότερες δημοσκοπήσεις εμφανίζεται να έχει δυσκολίες στην υπέρβαση του 3% που απαιτείται να λάβει για να εκλέξει βουλευτές και να διαδραματίσει ρόλο στον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

«Πρωτότυπο κι έξυπνο» βρήκε η «Αυγή» το σποτ Καμμένου με τον μικρό «Αλέξη»

Eνδιαφέρον έχει ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε η Κουμουνδούρου στο σποτ των ΑΝ.ΕΛ. Συγκεκριμένα ήταν η εφημερίδα "Αυγή" αυτή που χαρακτήρισε «πρωτότυπο» αλλά και «έξυπνο» το  προεκλογικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο αλλά και τον μικρό «Αλέξη» που παίζει με το τρένο.

Σε ένα σύντομο σχόλιο της εφημερίδας, περιγράφεται αναλυτικά το σποτάκι και το σχόλιο καταλήγει: «η μεγάλη έκπληξη έρχεται όταν η μητέρα του παιδιού έρχεται να το πάρει να φύγουνε. Το μικρό παιδί λέγεται... Αλέξης κι η μάνα του τού λέει να "ξεκολλήσει", μια εμφανής παραπομπή στην προσπάθεια των ΑΝ.ΕΛ. να αποτελέσουν εγγυητές της παραμονής της χώρας "στις ράγες" στο ενδεχόμενο κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης