Γιατί δεν θα δει ο Τσίπρας τον Άσμουσεν

Γιατί δεν θα δει ο Τσίπρας τον Άσμουσεν

Από την Κουμουνδούρου τονίζεται ότι δεν ετέθη ποτέ ζήτημα συνάντησης του στελέχους της ΕΚΤ με τον Γ. Δραγασάκη

Γιατί δεν θα δει ο Τσίπρας τον Άσμουσεν
Δεν περιλαμβάνει συνάντηση με εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ η ατζέντα της επίσκεψης του Γεργκ Άσμουσεν στη χώρα μας.

Το στέλεχος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα και θα δει τους κ.κ. Στουρνάρα, Προβόπουλο και Ζανιά, αλλά όχι και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Άσμουσεν, ο οποίος, σημειωτέον, απηχεί τις απόψεις του Βερολίνου για την ελληνική κρίση χρέους, ζήτησε να συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο αυτό δεν είναι εφικτό.

Και αυτό γιατί, μολονότι το στέλεχος της ΕΚΤ προθυμοποιήθηκε να τροποποιήσει το πρόγραμμά του, ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στην Κέρκυρα, και έτσι η συνάντηση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Από την Κουμουνδούρου, μάλιστα, σε σχόλιο σχετικά με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρεται ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα συνάντησης του κ. Άσμουσεν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη.

Σε κάθε περίπτωση, η επίσκεψη του κ. Άσμουσεν, ένα μήνα πριν από τις γερμανικές εκλογές και σε μια περίοδο, κατά την οποία η συζήτηση περί «κουρέματος» ή νέας δανειακής βοήθειας στην Ελλάδα «φουντώνει», σηματοδοτεί εξελίξεις.

Θυμίζει, δε, ανάλογες επισκέψεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στη χώρα μας, πριν από τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Διαβάστε περισσότερα εδώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης