Η μεγαλύτερη... μπάρα στον κόσμο – Δείτε το βίντεο

Η μεγαλύτερη... μπάρα στον κόσμο – Δείτε το βίντεο

Με μήκος σχεδόν 8 μέτρα η κεντρική... μπάρα στο Vivid Cabaret της Νέας Υόρκης χωράει ταυτόχρονα τρεις pole dancers – Στις 2 Φεβρουαρίου τα επίσημα εγκαίνια και ήδη έχουν “κλείσει” όλα τα τραπέζια...

Η μεγαλύτερη... μπάρα στον κόσμο – Δείτε το βίντεο
Πόσες κοπέλες μπορούν να χορέψουν ταυτόχρονα σε μια μπάρα του pole dancing; Οι... επαϊοντες θα απαντήσουν μία κι αυτή αναλόγως των προσόντων της μπορεί να χρειαστεί να “ξεδιπλώσει” τα ταλέντα της και εκτός μπάρας.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα. Γιατί πλέον υπάρχει ένα κλαμπ, στη Νέα Υόρκη, που φιλοξενεί τις πιο όμορφες, έμπειρες και... ευλύγιστες χορεύτριες του pole dancing, οι οποίες έχουν στη διάθεσή τους την μακράν μεγαλύτερη... μπάρα για να χορέψουν. Κι ακριβώς λόγω μήκους, στην μπάρα αυτή χωράνε τουλάχιστον τρεις. Ταυτόχρονα...



Το μαγαζί με το νέο ρεκόρ είναι το καμπαρέ Vivid, στο Midtown της Νέας Υόρκης, που πρόσφατα ανακαινίστηκε και εγκατέστησε μια κεντρική μπάρα ύψους 7,62 μέτρων. Πρόκειται για την μετεξέλιξη του παλιού – και εξίσου γνωστού στην πόλη – καμπαρέ Rick's, που πλέον συνεργάζεται με την γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών για ενηλίκους Vivid Entertainment.

Όπως δηλώνει ο διευθυντής του Vivid Cabaret κ. Shaun Kevlin το μαγαζί ήδη έχει γίνει διάσημο στην πόλη και καθημερινά δεκάδες “επώνυμοι” κλείνουν τραπέζι για να απολαύσουν το σόου. Επισήμως τα εγκαίνια του νέου κλαμπ θα πραγματοποιηθούν στις 2 Φεβρουαρίου, με την παρουσία γνωστών πρωταγωνιστριών ταινιών πορνό της Vivid Entertainment, όπως η Tera Patrick.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης