Cara και Poppy Delevingne: Μαζί στο Grand Prix του Μονακό

Cara και Poppy Delevingne: Μαζί στο Grand Prix του Μονακό

Η 22χρονη Cara Delevingne και η 28χρονη αδερφή της Poppy είναι οι πιο δημοφιλείς αδερφές στη Βρετανία και από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο

Cara και Poppy Delevingne: Μαζί στο Grand Prix του Μονακό
Μετά την Kendall Jenner και την Gigi Hadid άλλες δυο κυρίες, οι αδερφές Cara και Poppy Delevingne, βρέθηκαν αυτές τις μέρες στο Μονακό για να παρακολουθήσουν το Grand Prix και να δηλώσουν φυσικά και αυτές την παρουσία τους.



Η 22χρονη Cara και η 28χρονη Poppy είναι οι πιο δημοφιλείς αδερφές στη Βρετανία και από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο. Η μέχρι τώρα πορεία της Cara είναι γνωστή, καθώς έχει γίνει το αγαπημένο παιδί των σχεδιαστών που την έχουν χαρακτηρίσει ως τη νέα Kate Moss.

Κλείσιμο


H Poppy εκτός από μοντέλο είναι και κοσμική περσόνα, γνωστή για τις κομψές και μοδάτες εμφανίσεις της στη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου. Τον Μάιο του 2014 παντρεύτηκε τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της James Cook στην εκκλησία του St. Paul's στο Λονδίνο φορώντας ένα υπέροχο υψηλής ραπτικής νυφικό του οίκου Chanel για το οποίο έγραψαν ύμνους τα περιοδικά μόδας. Από τότε κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στην πασαρέλα.























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης