Carla Bruni, Catherine Deneuve και Conchita στο σόου του Jean Paul Gaultier

Carla Bruni, Catherine Deneuve και Conchita στο σόου του Jean Paul Gaultier

Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε και η νικήτρια του τελευταίου διαγωνισμού της Γιουροβίζιον Conchita Wurst, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η στυλιστική της όμως επιλογή δεν ήταν ιδιαίτερα αρεστή στα διάφορα fashion blogs, τα οποία έγραψαν χαρακτηριστικά ότι η εμφάνιση αυτή σκότωσε τη Μόδα

Carla Bruni, Catherine Deneuve και Conchita στο σόου του Jean Paul Gaultier
Στο fashion show του Jean Paul Gaultier στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι παραβρέθηκε αυτές τις μέρες πλήθος επωνύμων αλλά αυτοί όμως που κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση -και όχι για τους ίδιους λόγους-ήταν τρεις. Πρώτη από όλους εμφανίστηκε η σύζυγος του Nicolas Sarkozy, Carla Bruni, η οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα κομψή και στα μαύρα ντυμένη. Η επόμενη άφιξη ήταν αυτή της 71χρονης Catherine Deneuve, η οποία ήρθε ντυμένη και αυτή στα μαύρα και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.



Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε και η νικήτρια του τελευταίου διαγωνισμού της Γιουροβίζιον Conchita Wurst, η οποία τράβηξε, όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα πάνω της. Η στυλιστική της όμως επιλογή δεν ήταν ιδιαίτερα αρεστή στα διάφορα fashion blogs, τα οποία έγραψαν χαρακτηριστικά ότι η εμφάνιση αυτή σκότωσε τη Μόδα.

Κλείσιμο


Στο σόου εμφανίστηκε και ως guest η Naomi Campbell ενώ από τις πρώτες θέσεις παρακολούθησαν την εκδήλωση η δικιά μας Βίκυ Καγιά με το σύζυγό της Ηλία Κρασσά.



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης