Το 200 ετών μυστικό ομορφιάς μιας γκέισας... έγινε επιτυχημένη εταιρεία

Το 200 ετών μυστικό ομορφιάς μιας γκέισας... έγινε επιτυχημένη εταιρεία

Η Victoria Tsai ήταν κάποτε χρεωμένη ένα εκατομμύριο δολάρια... και όλα αυτά για την ομορφιά. Η εταιρεία της παράγει προϊόντα με μυστικά 200 ετών από γιαπωνέζες γκέισες

Το 200 ετών μυστικό ομορφιάς μιας γκέισας... έγινε επιτυχημένη εταιρεία

Η εταιρεία της Victoria Tsai, λέγεται Tacha. Έφτασε στο σημείο να είναι χρεωμένη ένα εκατομμύριο δολάρια και όλα αυτά γιατί δεν παρεκκλίνει σε ακριβά υλικά και ποιότητα, καθώς τα προϊόντα της, καταρχήν διόρθωσαν το δικό της προβληματικό δέρμα. Για αυτά έχουν γράψει με μοναδικά λόγια περιοδικά όπως η Vogue και άλλα περιοδικά αλλά ακόμα και η Wall Street Journal.

Για να στήσει την επιχείρηση η Ταιβανέζα δούλεψε τέσσερις δουλειές, ενώ ήταν έγκυος, χρησιμοποίησε όλες της τις οικονομίες και υπερχρέωσε όλες της τις πιστωτικές. Πούλησε το αυτοκίνητο και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Ο λόγος, οτι είδε τεράστια αλλαγή η ίδια, στο δέρμα της. Η επιχειρηματίας, απόγονος μεταναστών από την Ταιβάν, σπουδάζοντας με υποτροφία στο Χάρβαρντ, δούλευε ως... πειραματόζωο για εταιρείες καλλυντικών δοκιμάζοντας τα προϊόντα τους και κατέστρεψε το δέρμα της.

Μετά την επίσκεψη της σε γιατρό που την ενημέρωσε ότι η δερματίτιδα της θα είναι μόνιμη από εδώ και πέρα σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει την εμφάνιση της. Και έψαξε δουλειές εκτός της βιομηχανίας της ομορφιάς. Ταξιδεύοντας ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας, ανακάλυψε τα γιαπωνέζικα χαρτάκια που αφαιρούν την λιπαρότητα. Μετά έμεινε έγκυος και από φόβο άρχισε να ψάχνει τα συστατικά πολλών καλλυντικών.

Κλείσιμο
Η εταιρεία γεννήθηκε από την δική της προσωπική ανάγκη και ψάχνοντας βρέθηκε στην χώρα του Ανατέλλοντος ηλίου, να παίρνει συνέντευξη από γκέισες, οι οποίες παρ' όλο το πολύ βαρύ μακιγιάζ τους, είχαν πεντακάθαρο και μαλακό δέρμα. Το μυστικό τους; Ρύζι, πράσινο τσάι και φύκια. Υλικά απλά που καθαρίζουν το δέρμα άμεσα. Και η νεαρή επιχειρηματίας δημιούργησε όλα τα προϊόντα της με αυτήν την απλή βάση.  Η εταιρεία της εγκαινιάστηκε την ημέρα που γέννησε και ήδη μιλούν για αυτήν οι κορυφαίοι beauty editors του πλανήτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης