Μετά από 12 χρόνια σχέσης, η ηθοποιός και ο γνωστός ποδοσφαιριστής επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Το τελευταίο διάστημα, η Έλενα Ασημακοπούλου διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στα social media και φροντίζει να μη δημοσιεύει καμία φωτογραφία με τον σύζυγό της.
Σε ένα Q&A που έκανε στο Instagram και απαντούσε σε ερωτήσεις του κοινού της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως εκείνη και ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν είναι πια μαζί.
«Εδώ και καιρό, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για εμάς. Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, πασρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί. Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.
Το διάστημα αυτό, οι δυο τους ζουν χωριστά, αφού ο Μπρούνο Τσιρίλο βρίσκεται στην Ιταλία. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2007 στη Μύκονοι, όταν η Έλενα Ασημακοπούλου είχε στεφθεί, έναν χρόνο πριν Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 κι εκείνος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2010 και στη συνέχεια απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ροζάρια.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.