Στην Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές της η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου. Μαζί με τον σύζυγό της, βετεράνο ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Τσιρίλο, αλλά και την εννιάχρονη κόρη τους Μαρία Ροζάρια επιλεγούν σταθερά νησί των Ανέμων για να χαλαρώσουν.
Άλλωστε, το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πέρυσι την άνοιξη, πέρασε εδώ τον μήνα του μέλιτος. Φέτος, όλη η μέρα τους είναι αφιερωμένη στην μονάκριβή τους. Έλενα και Μπρούνο δεν πραγματοποιούν ιδιαίτερα κοσμικές βραδινές εμφανίσεις σε σχέση με το παρελθόν.
Η κάμερα του Mykonos Live εντόπισε τον Ιταλό πρώην άσσο της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ να βολτάρει συν γυναιξί και τέκνου στα γραφικά Ματογιάννια. Τα τελευταία χρόνια η Μύκονος γίνεται όλο και περισσότερο οικογενειακός προορισμός για τις διακοπές πολλών λαμπερών προσώπων της showbiz.
Δείτε την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Μπρούνο Τσιρίλο στην Μύκονο και όλα τα καυτά βίντεο του καναλιού στο site mykonoslive.tv.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.